上一頁下一頁
發新話題

(想分手,有冇人傾下計)意想不到的背叛

收藏  |  訂閱
1.0k  34.8k

做乜又講我壞話:smile_19:

引用:
原帖由 valleydehappy 於 2009-5-10 06:54 PM 發表
:smile_40:

嗯...我的母親節願望...
希望黃水搵到一個真心愛佢的女子...:smile_40:
邊個係黃水?

引用:
原帖由 valleydehappy 於 2009-5-10 06:56 PM 發表 查看引用來源

=。=
熊貓仔...
睇清楚tt ar
佢對你ge 愛..得十五分鐘...
唔好彩佢啊..
我同佢只在乎曾經擁有

引用:
原帖由 waterwong 於 2009-5-10 06:55 PM 發表 查看引用來源

哈...你又知我外在因素好好?哈哈.....:smile_44:
我都唔知可唔可以搵到真心的了....對愛情都冇再存在幻想啦
好難同人交流呀...我又費事俾人知我既野.....有D人又會話吹水....不如唔講
咁又係。。。
真係唔鍾意人講大話...
好似tt 咁..佢的小tt明明好細..又話好大...
btw.......你咁講法...
你真係...搵真愛冇望....
但..會唔會去外國搵好d?
扮浪流...

引用:
原帖由 黑月大魔王 於 2009-5-10 06:56 PM 發表

哈, 不過還細, 可以錯落去
遲下真係要乖乖搵返個真心的一齊做個長久發展了

有時男人為了呃蝦條就係咁架啦:smile_39:

你好惡毒呀, 想火哥哥做無人要的男同性戀者:smile_30:
人地仲想要返個女朋友 ...
大魔王
咩叫呃蝦條?
同埋我係男....我係俾女呃....:smile_42:

引用:
原帖由 火火哥哥 於 2009-5-10 06:55 PM 發表 查看引用來源
睇完~~~~~~~~~`
火哥哥...
你睇完咩啊?

ps:你有冇留意到...你回覆親...我都回你嫁...我好有心:smile_40: :smile_40:
ps2: 你張頭像..叫咩名?

引用:
原帖由 ●○熊貓仔○● 於 2009-5-10 06:50 PM 發表 查看引用來源

年紀差得遠我怕有代溝... :smile_42:
你細路女唔識寶:smile_40:
引用:
原帖由 waterwong 於 2009-5-10 06:57 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=202986111&ptid=9655713][/url]

係呀....所以我以後唔再講自己既野...同埋帶埋面具...最好唔駛見....咁可能會長久D....哈哈:smile_30:
哈, 你咁睇又實在好灰:smile_30:
引用:
原帖由 gtt270ps 於 2009-5-10 06:58 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=202986262&ptid=9655713][/url]
我同佢只在乎曾經擁有
幾秒鐘的快感:smile_40:

引用:
原帖由 waterwong 於 2009-5-10 06:59 PM 發表 查看引用來源

大魔王
咩叫呃蝦條?
同埋我係男....我係俾女呃....:smile_42:
哈, 自己估下
俾女呃咁搞笑, 好難下架喎:smile_30:

引用:
原帖由 valleydehappy 於 2009-5-10 06:58 PM 發表 查看引用來源

咁又係。。。
扮浪流...
又關我事:smile_19: :smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 valleydehappy 於 2009-5-10 06:58 PM 發表

咁又係。。。
扮浪流...
可能佢既小TT改裝咗.....變咗TT RS呢....哈哈...
係架....呢個年代點會搵到真愛架...
外國既可能好D....不過唔啱我....以前喺外國都搵過不過都係唔鍾意

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆