上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~172

收藏  |  訂閱
742  6.1k

引用:
原帖由 mrsvvti 於 2009-5-8 10:35 AM 發表 查看引用來源

貢你知唔知新果件出左末, 有新就費事買舊款啦:smile_13:
但呢款先係拎X冠架麻~~~唔同既~~:smile_40:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-5-8 10:36 AM 發表 查看引用來源
有返d人氣喎終於    早晨:smile_38:
今朝得閒d, 可以吹下水!:smile_30:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-5-8 10:36 AM 發表 查看引用來源
有返d人氣喎終於    早晨:smile_38:
因為之前無左你條%頭麻~~~

引用:
原帖由 mrsvvti 於 2009-5-8 10:32 AM 發表 查看引用來源

V領??? 我鍾意ar:smile_40:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=9616344&extra=page%3D2

引用:
原帖由 dee07 於 2009-5-8 10:37 AM 發表 查看引用來源

我都係足球版果邊見到~~~我仲見到網上己經出左泰版添$150~~~:smile_44:
大陸直接進口架:smile_30:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-5-8 10:40 AM 發表 查看引用來源

大陸直接進口架:smile_30:
咁唔知喇~~但係攪笑在正版未出~~翻版已經賣緊~~~:smile_30: 好有觸角~~~

引用:
原帖由 dee07 於 2009-5-8 10:37 AM 發表 查看引用來源

但呢款先係拎X冠架麻~~~唔同既~~:smile_40:
貢又係, 買黎5日27號着住黎睇波, 但我心在巴塞 (記住重注)

引用:
原帖由 mrsvvti 於 2009-5-8 10:41 AM 發表 查看引用來源

貢又係, 買黎5日27號着住黎睇波, 但我心在巴塞 (記住重注)
放心~~~我一定會全力支持巴塞~~~:smile_34:

引用:
原帖由 dee07 於 2009-5-8 10:41 AM 發表 查看引用來源

咁唔知喇~~但係攪笑在正版未出~~翻版已經賣緊~~~:smile_30: 好有觸角~~~
仲有幾個款任睇任揀添:smile_30:

引用:
原帖由 mrsvvti 於 2009-5-8 10:41 AM 發表 查看引用來源

27號決賽咩:smile_14: 仆街........:smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆