上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(36)

收藏  |  訂閱
745  5.6k

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-20 12:33 發表 查看引用來源

冇d耐性....一陣叫佢減多你10分先:smile_45:
我有好多野都唔合乎資格...應該減得7788啦..

乜而家d演唱會飛咁貴架...:smile_42:

引用:
原帖由 lualua 於 2009-2-20 12:35 PM 發表 查看引用來源

我有好多野都唔合乎資格...應該減得7788啦..
龍尾...係邊........:smile_19: ......仲未望到你o既

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-20 12:37 發表 查看引用來源
頭位都要400幾啦....睇草蜢牙...好呀..:smile_40:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-20 12:37 PM 發表 查看引用來源
你買好前咩 , 要幾多呀. :smile_41:

引用:
原帖由 lualua 於 2009-2-20 12:38 PM 發表 查看引用來源

頭位都要400幾啦....睇草蜢牙...好呀..:smile_40:
叻仔wor.....知樓主鍾意草猛

引用:
原帖由 lualua 於 2009-2-20 12:38 PM 發表 查看引用來源

還以為是排隊等吃飯.

引用:
原帖由 lualua 於 2009-2-20 12:29 PM 發表 查看引用來源

樓主成日都唔得閒...有排都冇分加..:smile_24:
你拱講,我又被人鬧我掛住做義工, 無時間識囝囝架啦 :smile_13:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-20 12:38 發表 查看引用來源

龍尾...係邊........:smile_19: ......仲未望到你o既
我都未正式入紙排隊....見唔到唔出奇..:smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-20 12:37 PM 發表 查看引用來源
你想睇邊個呀:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆