上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)12

收藏  |  訂閱
757  18.2k

引用:
原帖由 愛~很簡單^^ 於 2008-12-26 08:54 PM 發表 查看引用來源
差不多啦,會唱下k,飲下野,24號無,自己有party,好玩麻果日
唔好意思, 正話行開左!
果晚ok好玩丫,但冇咩對話機會就差左少少!

我 又 HI!!!!!!!!!!:smile_15:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-26 09:59 PM 發表 查看引用來源
我 又 HI!!!!!!!!!!:smile_15:
Good evening my dear , hows your day?

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-26 09:48 PM 發表 查看引用來源
Hi all
hi wild pig

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-26 09:58 PM 發表 查看引用來源

下 次 1 定 有 機 會..........." 真 情 對 話"...:smile_04:

驚 你 唔 玩 JAR~~

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-26 09:58 PM 發表 查看引用來源

66, here have the feedback comment from Hilda about the party on 24 Dec :smile_38:

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-26 10:01 PM 發表 查看引用來源

hi wild pig
Hi Hilda

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-26 10:03 PM 發表 查看引用來源

66, here have the feedback comment from Hilda about the party on 24 Dec :smile_38:
我 好 想 有 個 樹 洞..........

引用:
原帖由 愛~很簡單^^ 於 2008-12-26 08:19 PM 發表 查看引用來源
boxing day 快樂,大家好
HI,,,,又 見 到 你 啦........42分啦........快樂嗎??.... :smile_04: :smile_15:

回覆 708# 的帖子

返來囉.... 疲累的一天...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆