上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
738  6.3k

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-21 04:28 PM 發表 查看引用來源

我梗係有電話啦.........唔止一部添
你要咁多部電話用黎走私丫.....:smile_38:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-21 04:29 PM 發表 查看引用來源

好辦法.......呢期,就交俾你啦

拿,俾你排第一啦,唔好成日扭計啦
唓....你俾我..:smile_45: .我就要排ga....:smile_34:
傻ge.........:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-21 04:30 PM 發表 查看引用來源

另一個字[]
呢個字車牌要左啦......:smile_38:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-21 04:32 PM 發表 查看引用來源

佢呀,好似重貴個我架喎,我邊有油水呀
你不嬲無游水ga..:smile_40: ..你跑步之嘛......:smile_38:
跑步平丫.....唔駛入場費.....:smile_38: 通山跑又得~~~:smile_14:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-21 04:33 PM 發表 查看引用來源

我多數都用針灸,你見邊度唔妥丫

幫你針兩野丫
上次你話未學滿師......:smile_38: ....點敢比你較飛.........:smile_27:
比你針完.....可能即去天父懷抱~~~:smile_42:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-21 04:34 PM 發表 查看引用來源

可能的有錢靚女鐘意癲呢

你介紹左先啦
顏妹識既靚女...唔鐘意睇....[癲佬正傳]ga.....:smile_38:
佢地鐘意睇:[愛麗絲夢遊仙境]

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-21 10:34 PM 發表 查看引用來源

連顏妹都想食.....:smile_29: 你係咪中間分間...:smile_40: 心理.......變態:smile_44:  
又幾順口喎

咁你咪得閒扭兩扭........身材弗到嘔囉

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-21 10:36 PM 發表 查看引用來源

壽司...:smile_14:小巧精緻....:smile_40: :smile_30: .好喎...........:smile_40:
又卦住食...............你無得救架啦

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-21 10:38 PM 發表 查看引用來源

都係等佢出場先啦~~~:smile_38:
face to face有誠意d.....:smile_13:  
顏妹差不多儲夠錢請車牌去川龍~~~ 嘆茶...  
川龍嘆茶,........好貴架咩

要儲幾耐錢呀

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-21 10:40 PM 發表 查看引用來源

你要咁多部電話用黎走私丫.....:smile_38:
其實,要黎抄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆