上一頁下一頁
發新話題

10.25 PPV"CYBER SUNDAY"HALLOWEEN賀天哥生辰派對-*~CP DISCO介字團~*

收藏  |  訂閱
1.0k  14.6k

HI 二百年無見!!!:smile_38:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-11-4 03:45 PM 發表 查看引用來源
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8212164&extra=page%3D4&page=1

生日派對報告出左野喇..得閒入去及及吹兩句啦
一定支持~~~

引用:
原帖由 five(5)仔 於 2008-11-4 03:55 PM 發表 查看引用來源
HI 二百年無見!!!:smile_38:  
二百年冇見喇~~~講故佬~~~~:smile_38:
掛死我呀~~~:smile_22:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-11-4 03:52 PM 發表 查看引用來源

你去佢開個post問下佢:smile_39:
我估佢都會有段故講架喇~~~:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-11-4 04:08 PM 發表

我估佢都會有段故講架喇~~~:smile_30:
佢條友仔...話黎澳門做野搵我去玩....我係澳門成年幾都未見過佢:smile_22:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-11-4 04:12 PM 發表 查看引用來源

佢條友仔...話黎澳門做野搵我去玩....我係澳門成年幾都未見過佢:smile_22:
正哥哥O既做法方式真係幾令人震驚~~~~:smile_42:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-11-4 04:12 PM 發表

正哥哥O既做法方式真係幾令人震驚~~~~:smile_42:
依d就係正宗人渣:smile_22:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-11-4 04:15 PM 發表 查看引用來源

依d就係正宗人渣:smile_22:
哈哈~~~亞正係人渣O既巨星黎架嘛~~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-11-4 04:18 PM 發表

哈哈~~~亞正係人渣O既巨星黎架嘛~~
我就唔同呢...人渣變歌手
來日蹤使千千晚星.......亮過今晚月亮:smile_38:                            :smile_30:

引用:
原帖由 milk333 於 2008-11-4 04:20 PM 發表 查看引用來源

我就唔同呢...人渣變歌手
來日蹤使千千晚星.......亮過今晚月亮:smile_38:                            :smile_30:
不過好似黎黎去去都係呢首架~~~:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆