上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【56】

收藏  |  訂閱
744  4.4k

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2008-10-16 08:36 AM 發表 查看引用來源

我不嬲都咁你有心
有我側邊啲靚女心啩

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-16 08:36 AM 發表 查看引用來源
你調查過:smile_14:
非正式統計過

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-16 08:35 AM 發表
係囉...................你話呢....咩事呢
我點知呀有唔係香港人:smile_39:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-16 08:37 AM 發表 查看引用來源
有我側邊啲靚女心啩
野...大家心照算啦:smile_46: 唔好踢爆我啦:smile_04:

引用:
原帖由 nick` 於 2008-10-16 08:31 AM 發表 查看引用來源

香港女多過男﹐咁點解D人仲要北想揾老婆:smile_41: :smile_41:
:smile_30::smile_30:.....多於好奇同誘惑,你估d man會唔會hk揀老婆呢.....:smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2008-10-16 08:38 AM 發表 查看引用來源

非正式統計過
行街裝女仔時統計

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-16 08:34 AM 發表 查看引用來源
早晨...............出絕招
:smile_45::smile_45:.....都話咗然少有好多嘢未出 la.....:smile_14::smile_14:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-10-16 08:40 AM 發表

:smile_30::smile_30:.....多於好奇同誘惑,你估d man會唔會hk揀老婆呢.....:smile_14::smile_14:
唔明:smile_39:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2008-10-16 08:40 AM 發表 查看引用來源

返上去搵老婆有危險存在....................1........唔知係唔係已有老友認識左........2...唔可以即時落來........3...落左來發現有人好過你.........4...完來你唔係好掂..............5................6.................7...............8...............9...............n.......

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-16 08:40 AM 發表 查看引用來源
行街裝女仔時統計
去飲茶時先統計....好多待應都係北嫂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆