上一頁下一頁
發新話題

`" []▊無條件徵18區好友部落``..*ParT203::❤||* -

收藏  |  訂閱
736  7.7k

如何面對曾一起走過的日子 現在剩下我獨行 如何讓心聲一一讓你知:smile_38:

引用:
原帖由 fish999 於 2008-11-26 03:14 PM 發表 查看引用來源
如何面對曾一起走過的日子 現在剩下我獨行 如何讓心聲一一讓你知:smile_38:
tea k呀妳:smile_14:
開緊工都可以唱歌幾好呀:smile_39:

引用:
原帖由 醉醉地 於 2008-11-26 03:16 PM 發表 查看引用來源

tea k呀妳:smile_14:
開緊工都可以唱歌幾好呀:smile_39:
多少風波都願闖 只因彼此不死的目光
有你 有我 有情 有生 有死 有義
:smile_38:

引用:
原帖由 fish999 於 2008-11-26 03:17 PM 發表 查看引用來源

多少風波都願闖 只因彼此不死的目光
有你 有我 有情 有生 有死 有義
:smile_38:
妳闖黎闖去咪又係大波波:smile_45:
唔洗唱出黎都g啦:smile_45:

引用:
原帖由 醉醉地 於 2008-11-26 03:19 PM 發表 查看引用來源

妳闖黎闖去咪又係大波波:smile_45:
唔洗唱出黎都g啦:smile_45:
死野, 成日話我.......:smile_22::smile_22:

我都唔夠大波

引用:
原帖由 fish999 於 2008-11-26 03:21 PM 發表 查看引用來源

死野, 成日話我.......:smile_22::smile_22:

我都唔夠大波
禁都話唔夠要點先夠呀:smile_38:
做乜禁感觸要唱歌仔呀:smile_41:

引用:
原帖由 醉醉地 於 2008-11-26 03:24 PM 發表 查看引用來源

禁都話唔夠要點先夠呀:smile_38:
做乜禁感觸要唱歌仔呀:smile_41:
無吖, 想唱咪唱law

引用:
原帖由 fish999 於 2008-11-26 03:24 PM 發表 查看引用來源

無吖, 想唱咪唱law
你掛住劉德華咩:smile_41:

引用:
原帖由 醉醉地 於 2008-11-26 03:26 PM 發表 查看引用來源

你掛住劉德華咩:smile_41:
係吖, 我掛住佢吖 :smile_24:

引用:
原帖由 fish999 於 2008-11-26 03:26 PM 發表 查看引用來源

係吖, 我掛住佢吖 :smile_24:
禁真情洗露既妳:smile_40:
睇黎妳真係有d心事禁播:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆