上一頁下一頁
發新話題

徵返D lolo既新朋舊友>>>返來咯返來咯<<<

收藏  |  訂閱
754  5.0k

引用:
原帖由 jason624624 於 23/9/2008 12:42 發表 查看引用來源

哈哈......... 你試下咪知囉.... 抽到你要生要屎.....

真係慘, 今晚先黎8號風....妖.......
留意天氣,掛波好走喇........

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-9-23 12:37 PM 發表 查看引用來源
我只講一次,唔再講喇

ivan係我老死,我亦信lo/tommy 唔會用分身黎蝦我d 老死
要插要嘈既,夠薑就唔好用分身
話知你地點嘈丫
要用到分身黎同我老死嘈既,一係唔好俾我知道係邊個
俾我知道係邊個既,見一次我就圍一 ...
唔通又有人, 好似你咁............男扮女, 女扮男......  call now 野, 最多出黎打過.....

引用:
原帖由 jason624624 於 23/9/2008 12:42 發表 查看引用來源

哈哈......... 你試下咪知囉.... 抽到你要生要屎.....

真係慘, 今晚先黎8號風....妖.......
留意天氣,掛波好走喇

個server又瓜瓜地

出唔到野添,而家好似又冇問題lu~

引用:
原帖由 jason624624 於 23/9/2008 12:45 發表 查看引用來源

唔通又有人, 好似你咁............男扮女, 女扮男......  call now 野, 最多出黎打過.....
邊個再用分身出黎搞ivan既
打過咪打過囉............ 唔夠打都好
係男人就光明正大d ,咪係度執死雞
因為我唔信我d fd唔會做埋厘d咁無聊既野
敢用分身搞我d 老死既, 算咩係我d fd呀.........黎咪黎囉,哼 :smile_45:

又打風.................悶死

引用:
原帖由 豬骨煲 於 23/9/2008 01:29 PM 發表
又打風.................悶死
骨骨~琴晚ivan超惡死呀叫佢都唔應:smile_13:

引用:
原帖由 昏曉○。‧孤 於 23/9/2008 13:33 發表 查看引用來源

骨骨~琴晚ivan超惡死呀叫佢都唔應:smile_13:
ivan尋晚俾個叫西西里人既pk一入黎就追住佢咬
ivan心情梗唔令啦,唔應妳啦
超火添呀他

俾我下次見到再有分身入黎執死雞追住ivan黎咬架
理得個真身係邊個,照插可也........... :smile_34: :smile_34:

煲煲 ~~~

一鑊熟
打風喇 ~~~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆