上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 3 (updated on 23/9 & Photo P.49)

收藏  |  訂閱
777  104.2k

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-23 03:53 AM 發表 查看引用來源
嗱,都話佢一係唔影一係就好激。雖然唔大胸,不過我真係唔多信Freeman 果日會忍得住囉!

嘩! 睇到呢幅相
再加啲幻想.....:smile_47:

呢個 amy 應該都幾得吓

唔知咩問題?
出現咗3 個回帖嘅

引用:
原帖由 JackynJenny 於 2008-9-24 12:04 PM 發表 查看引用來源
"所以佢明知只要佢想就可以得到我的身體都唔去做,真係要多謝佢"

即係樓主都想同佢咩野啦:smile_04:
咁你都幾隨便喎:smile_39:  

你個friend仲掂, 同個三唔識七既人第一次見面就同人打飛機:smile_41:
似乎你冇睇之前發生既事了, Fion 唔係咁隨便既人黎 :smile_38:  :smile_38:

nice legs.

FION 姐姐
我係女仔, 好羨慕你咁好身材
可唔可以教下我點樣個胸會大d? (認真)
因為我太瘦:smile_13:
我試過好多方法ga la.....
如果你唔怕煩又有方法, 可唔可以教我?

引用:
原帖由 jackyiori 於 2008-9-24 03:49 PM 發表 查看引用來源

似乎你冇睇之前發生既事了, Fion 唔係咁隨便既人黎 :smile_38:  :smile_38:
我就係有睇先覺得唔對路, 佢咁講即係只要freeman開聲, 佢一定同佢咩....
我知佢唔係咁隨便既人.........

回覆 3# 的帖子

唔錯bor,無over,仲有d不經意的性感

回覆 1# 的帖子

Agree "我都係覺得無理由俾錢搵人攪自己",如果真係, 我覺得佢"so"過妳囉,有錢收同可以同妳...... 好在妳無咁做:smile_38: 如果唔係,妳d fans 都幾唔開心:smile_13:
另外,我覺得就算著磨下體,都唔係咁衛生喎:smile_27:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-14 03:59 AM 發表 查看引用來源
多謝啦! 前晚的衣著,真係一啲都唔性感。  Amy 著得勁我好多。

唔錯bor,無over,仲有d不經意的性感

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-15 04:23 AM 發表 查看引用來源
好鍾意呢張,簡直殺死人,真係好想從後.............:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆