上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.3k

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-6-16 01:03 AM 發表

無名大俠, 你有冇攪錯呀, 佢係叫燕子喎, !!!!!!!!!!!
你係白白四眼哥哥!!!

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 10:12 AM 發表

係呀, 佢係
你係.........

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-16 10:22 AM 發表

你係.........
我係阿峰...啡t恤, 件仔褲....唔知你知唔知呢?
sorry 我都唔知你係邊個, 果日人多, 識唔曬...

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 11:05 AM 發表

我係阿峰...啡t恤, 件仔褲....唔知你知唔知呢?
sorry 我都唔知你係邊個, 果日人多, 識唔曬...
我係阿標, 雙飛那個,不過最後全部一Q都無做就放曬走
我地有無一齊飲茶?

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-16 11:09 AM 發表

我地有無一齊飲茶?
應該有呀!
你係咪第一轉揀女的ching之一呀?
你係咪戴眼鏡, 生意人?拿著公文袋, 我話你好似黎工幹果位ching?
是不是在七人車上 你教過我下次黎到常平火車站可以call 酒店車送我去酒店?

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-16 11:09 AM 發表

我地有無一齊飲茶?
我估佢第二日一齊飲茶...最後你坐火車返SZ
係咪俾成班女圍劈o個個呀...?

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-16 11:11 AM 發表

應該有呀!
你係咪第一轉揀女的ching之一呀?
你係咪戴眼鏡, 生意人?是不是在七人車上 你教過我下次黎到常平火車站可以call 酒店車送我去酒店?
不是,我5點半才到,無戴眼鏡,綠色POLO衫那個

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 11:15 AM 發表

哦, 咁你地第二日飲茶我冇去...
你地第二日又有去飲酒咩?圍劈添呀?

引用:
原帖由 fffatguy 於 2008-6-16 11:15 AM 發表

係呀!比人輪奸那個

引用:
原帖由 BILLCPLAU 於 2008-6-16 11:16 AM 發表

不是,我5點半才到,無戴眼鏡,綠色POLO衫那個
oh...sorry....咁我地應該緣慳一面...:smile_39:
應該見過, 但可能未有時間傾計囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆