上一頁下一頁
發新話題

QQ 吹水區

收藏  |  訂閱
1.5k  42.5k

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-7 07:25 PM 發表 查看引用來源

ok call you later....:smile_46:
bye now.........

引用:
原帖由 cherry8788 於 2008-11-7 19:26 發表 查看引用來源
bye now.........
BACH HOME AND BACK ZS TOMORROW??

我係冇玩過QQ識女既新手
想請教ching們係QQ點分到 係QQ雞/良家女
如果想包個QQ女 係QQ有冇咁既群組, 定係要自己遂個找??

QQ女點會給你包呀﹗比你包得都系QQ雞啦﹗重需要問呀?:smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 wataru 於 2008-11-8 02:32 AM 發表
QQ女點會給你包呀﹗比你包得都系QQ雞啦﹗重需要問呀?:smile_39: :smile_39:
乜甘夜既:smile_38:

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-7 07:39 PM 發表 查看引用來源

BACH HOME AND BACK ZS TOMORROW??
morning bro :smile_35:  day shift and back home tonite having my (Z)ero (S)ugar coke

回覆 706# 的帖子

師兄說話好有玄機﹗哈哈哈﹗﹗﹗

引用:
原帖由 wataru 於 2008-11-8 02:32 AM 發表 查看引用來源
請問 在QQ哪可以找到QQ雞....我係QQ search果d 都係QQ女

引用:
原帖由 沙兄 於 2008-11-8 02:37 AM 發表

乜甘夜既:smile_38:
同條QQ女開片嘛﹗系度溝仔﹗:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 wataru 於 2008-11-8 08:26 AM 發表 查看引用來源
師兄說話好有玄機﹗哈哈哈﹗﹗﹗
morning ching   day off ??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆