上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-4-18 12:06 PM 發表
咁同佢大戰左幾多個回合呀:smile_46:
通常佢都係兩次啦...............
但前奏就搞左幾耐下................

two times only....not enough for you wor:smile_40:

今日好攰下.................:smile_39:

回覆 #703 jickfa 的帖子

邊個叫妳咁駁命,今日又要見客:smile_38:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-1 05:56 PM 發表
公司有個電腦部既同事,大概20零歲既靚仔,成日口花花咁埋我位同我吹水,又有時講下咸濕野咁,可能佢知我已離婚單身掛!

一日我地同時入左電梯,咁朝早個個趕住返工都係咁逼?br />
早幾日ot時我係影印機烏低身 ...
好精彩咁喎.........:smile_14: :smile_30:

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-4-18 12:56 PM 發表
邊個叫妳咁駁命,今日又要見客:smile_38:
訓一陳先.................:smile_44:

引用:
原帖由 有客到 於 2008-4-18 12:59 PM 發表

好精彩咁喎.........:smile_14: :smile_30:
多謝...................

回覆 #706 jickfa 的帖子

起身啦爛訓豬:smile_45:

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-4-18 01:56 PM 發表
起身啦爛訓豬:smile_45:
好想訓.................:smile_39:

沖返杯咖啡提下神先................:smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆