上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
1.5k  400.6k

大家中秋節快樂:smile_35: :smile_35:
我都出去過節..拜

引用:
原帖由 pt2007wendy 於 2007-9-25 16:43 發表
:smile_27: 等等等......到幾時呀~:smile_27:
有排都未到#1000/1001啦
家下先至差唔多#700
等唔到咁耐喇......快少少啦
就算未到個Ending都可以繼續講嫁
大不了咪講少d~ 好過得個"等"字啦
你地 ...
唔好咁啦,大家都好想知道個結局,只要大家找多點話題講

就好快到1000嫁啦

大家今晚有咩活動呀!!!!!!!

我就無節目,要留係屋企

引用:
原帖由 08cheungcw 於 07-9-25 08:01 PM 發表

唔好咁啦,大家都好想知道個結局,只要大家找多點話題講

就好快到1000嫁啦
我諗你可能誤會左我d意思:smile_38: :smile_41:
我話"大不了咪講少d" 唔係我地講少d :smile_22:
而係就算未到個ending 都可以繼續講下個劇情走勢
"最多咪講少d (d情節囉)"
所以你話咩"唔好咁啦!"
我就有d唔係好順  你話係咪個個都想知個結局先???!!!
你究竟get唔get到我想講咩嫁!
你唔知就咪亂搭傘啦! :smile_27:

引用:
原帖由 。SNOW﹏ 於 07-9-25 05:41 PM 發表
唔認同呀
個故仔咁好睇
唔想咁快就end左佢
好想繼續追落去呀
講少d就會體會唔到輝哥仔係之後既感受....會冇mood好多架
對於你偉大嘅言論......:smile_38:
我感到十分無奈!!!:smile_39: :smile_27:

引用:
原帖由 pt2007wendy 於 2007-9-25 08:08 PM 發表

我諗你可能誤會左我d意思:smile_38: :smile_41:
我話"大不了咪講少d" 唔係我地講少d :smile_22:
所以你話咩"唔好咁啦!"
我就有d唔係好順  你話係咪個個都想知個結局先???!!!
你究竟get唔get到我想講咩嫁!
你唔知就咪亂搭傘啦!
好似係到鬧人咁既:smile_41:

pls continue

引用:
原帖由 pt2007wendy 於 2007-9-25 20:08 發表

所以 ...
SORRY囉

very good story!thankyou very much!

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-25 01:29 PM 發表

0靚妹,唔使返學咩。
有樣野叫LUNCH TIME:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆