上一頁下一頁
發新話題

~~ 熟女會 瘋狂集體 PARTY ~~ ( 第 8 次 party 籌備中 )

收藏  |  訂閱
915  72.4k

引用:
原帖由 高潮GO 於 2009-3-24 11:21 AM 發表 查看引用來源
你係吾係識我呀............
唔係:096:

Male 35, I wanna join. Pls let me know how & what function this club have thx

引用:
原帖由 不死屠夫 於 2009-3-24 11:23 AM 發表 查看引用來源

唔係:096:
我好似見過你喎:092:

引用:
原帖由 高潮GO 於 2009-3-24 11:28 AM 發表 查看引用來源
我好似見過你喎:092:
咁神奇:092:邊度見過先:023:

引用:
原帖由 不死屠夫 於 2009-3-24 11:33 AM 發表 查看引用來源

咁神奇:092:邊度見過先:023:
你pm我話你知:097:

引用:
原帖由 高潮GO 於 2009-3-24 11:43 AM 發表 查看引用來源
你pm我話你知:097:
好呀:023:

我都想入會a, 我都想去下一次個party....

多謝一 d 朋友既平反, 都係個兩句囉, 要吹水, 吹得幾耐丫? 吹黎都唔知為咩? 要呃錢, 又呃得你幾耐, 又呃得你幾多??

雖然攪左四次 party, 不過都仲有好多不足之處, 希望參加過既朋友比多 d 意見, 私下又好, 公開又好, 呢個星期攪網站攪到噁, 睇落好似好簡單, 原來咁鬼死多野. 另外, 好多人問第五次 party 係幾時, 早出時間表, d 熟女又話未知唔唔得, 不過而家都定左日期啦, 今個星期一連第五同第六次 party 一齊出晒, 有大家既支持, 熟女可以食餐飽. :131:

今晚12 點前, 已交齊資料既朋友都會收到通知, 收唔到, email 比我地.

引用:
原帖由 mo12345 於 2009-3-23 05:33 PM 發表
樓主你好:131: 如果六對二怎樣分配,可否解釋一下:097: ...............
其實六對二唔難分, 不過呢度咁公開, 點講呀...:096:

引用:
原帖由 熟女會 於 2009-3-24 02:55 PM 發表 查看引用來源
多謝一 d 朋友既平反, 都係個兩句囉, 要吹水, 吹得幾耐丫? 吹黎都唔知為咩? 要呃錢, 又呃得你幾耐, 又呃得你幾多??

雖然攪左四次 party, 不過都仲有好多不足之處, 希望參加過既朋友比多 d 意見, 私下又好, 公開又 ...
你SD左E-MAIL未:092:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆