上一頁下一頁
發新話題

內遊違規舉報區 V

收藏  |  訂閱
2.0k  37.0k

jerjer99
亂post與這帖無關的轉帖

http://www17.188channel.com/view ... ;extra=&page=45
#668-#674

http://www19.188channel.com/view ... &extra=page%3D1
講明地方 場地名:smile_39:

QUOTE:
原帖由 財神到 於 2007-9-23 12:43 AM 發表
星期五晚財神又JOIN左米高個仁K團同JOE仔慶祝生日, 財神7:00PM準時到黃崗集合, 已經見到阿志, 細輝, ERIC同團長米高企左喺度, 點解生日男主角JOE仔仲未到, 等多幾分鐘, 人齊...分兩部車出發到我地今晚目的 ...

又係沙咀七樓源泉揀女之後落美城酒樓食飯,再去4樓同女爆房呀~~

1218LQS

<< 總版規 (更新日期03-09-2007) >>
[一] 嚴禁宣傳,連結其他論壇/討論區或商業網頁
所有相同性質之綜合論壇或討論區均嚴禁宣傳。
不論在頭像,簽名檔,文章或短消息中,用任何形式的傳播來指示其他途徑;以顯示途徑指示/暗示會員可獲得其他途徑接觸別的論壇;蓄意張貼被過濾,未經網主同意的廣告或牟利網頁都屬犯規。

犯上述之版規者會被即時禁訪而不作任何通知。
本論壇管理員有權拒絕或制止任何網站連結,如被警告後再犯,等同廣告/宣傳論壇處理。
http://www3.188channel.com/viewthread.php?tid=5386954&extra=page%3D1

1218LQS
新手

UID 1763200
精華 0
積分 42
帖子 39
基本分數 42
金幣 0
閱讀權限 10
註冊 2006-9-30
狀態 離線

遇上澳門級靚女!!為淫民服務篇之新大地拓荒之旅(有女女靚靚相)

遇上澳門級靚女!!為淫民服務篇之新大地拓荒之旅
尋日上左161討論區見到D女好掂,于是我就上去161睇相啦,發覺D女素質又真系幾高下喔~~~~睇完相身就開始痕,擇日不如撞日,就系星期日去啦.....間場都唔難穩,相信知道田貝細嘉洋城系邊咖C-HING都會知道.新大地就系以前咖逍X池,重新裝修之後就叫新大地了,呢間場我都系第一次來,幾易穩,就系洪湖中學正對面,入到去之後,發覺裝修幾唔錯,幾又氣派,LOKER夠大,沖凉格夠多,休息廳都系,有獨立電視,睇來重新裝修真系落足本錢 ....
去到休息廳坐底,部長就上來搭訕....由于第一次來呢間也,對距個桑拿指壓唔系好清楚...就問佢指壓點計法~~~部長就話指壓198蚊系房費,無包到小費,小費另外計....我就叫距帶我去睇下間房...我超~~~原來指壓就系VIP房!!!唔使我講大家都知做乜了呱~~~~正準備去休息廳坐咖時候,見到一個好靚好靚咖囡囡...我就問部長系幾號,部長話系98號,新來第一日返工,以前系澳門做過........SHIT!甘咖質素,我細佬都把持不住...死就死啦!!!同部長講直接入VIP房...
過左無耐...囡囡入左來,真系靚....有8分似郭晶晶....不過有一樣也有D好奇,佢拿D架撐有一樣也我唔知系咩,系一杯藍色咖液體....算啦唔浪費時間,即刻同佢來個鴛鴦戲水...囡囡身材OK,波波唔算好大,比較適中,無贅肉,抵賺....沖完凉光禿禿甘訓系床度,囡囡開始幫我指壓按摩....不過FEEL唔到同普通按摩有咩唔同,可能佢新來咖,所以指壓手勢仲沒學足呱~~~~不過唔緊要啦,呢PART唔重要....按左10分鐘左右,正式開波!!!囡囡將杯白色咖液體開始抹系我背只度,我問佢系咩也,佢話系牛奶,甘唔使講啦,應該就系做牛奶BODY咖啦~~~~果然無錯....囡囡推得幾舒服下,細佬開始唔多安分~~~有少少扯旗迹象....之後轉身....女女幫我錫LIN...之後到大卑...荔枝...之後....BJ........全身即時打左個冷陣~~~吹左一陣,囡囡開始用果杯藍色咖液體啦,問左佢先知原來杯也系裏斯德林....SHIT!!!甘搞法條JJ會唔會出事咖?不過試完之後發覺真系幾爽...特別系冰凉凉咖感覺....之後就系電光毒龍鑽....三味也搞齊....戴上保鮮膜上馬.....過程忽略....40分鐘後筋疲力盡墮馬重傷....之後再沖多次凉....影埋相仔出房....埋單:378蚊真系抵玩....下次會再來!呢個係B餐。聽講 A餐係東莞式!仲好玩呀!478蚊全包!
總結:囡囡素質高,環境幾好,服務唔錯,值得一試...
PS:發覺98號影相同真人差幾遠下,可能唔上鏡,各位BRO可以去穩下距,如果唔靚可以切我JJ

蒲俠=
灌水
http://www2.188channel.com/viewthread.php?tid=5392990&extra=&page=1
蒲俠=
新手

UID 2675704
精華 0
積分 11
帖子 10
基本分數 11
金幣 0
閱讀權限 10
註冊 2007-9-10
狀態 在線

:smile_39: ...........................
引用 舉報 回覆
雙生兒迷宮(TWINS FANS專區)

引用:
原帖由 dodiddone 於 2007-9-14 01:37 AM 發表
版主:
依?
我不是和其他版比,
已經查詢, 只是目前都沒有解決方法:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆