上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#51 - 最後一次 P1, P186

收藏  |  訂閱
2.9k  51.7k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-26 03:31 PM 發表 查看引用來源

有時D野夾下夾下就出到,
如果夾都唔夾下,好難出架喎.
大家嘗試下囉.
唔係......做朋友算罷喇...........
做朋友...但係個男人會成日幻想個女嘅....

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-9-26 03:16 PM 發表 查看引用來源

夾5到就真係要三思。。。
尋晚我夾到對好雙乳 🤣🤣🤣

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-26 03:44 PM 發表 查看引用來源

邊有男人肯淨係神交呀?
無男人肯啦
所以有神交無性交既,係唔會開始🤣

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-9-26 07:56 AM 發表 查看引用來源

首先。。心態好重要。。你既承諾應該對你老公同個b。。而出面既。。只能當甜言蜜語。。5好帶太大寄望。。做到就錦上添花。。做5到就結案陳詞。。乜事都冇百份百既諾言。。只有當時做到幾多。。過後抽算。。數番出黎重有幾意義??只會令到自己死左係個盲點位。。何不放鬆啲。。向前望遠啲。。世界可能重靚重開心。。無謂糾纏落去啦。。大家都可變陌路人。。你最易做。。就係封閉佢。。佢留乜你都睇5到。。成件事係你一 ...
Alex 兄。我覺得你冇偏幫,講得好中肯,語氣已經好好👍🏻

但有問題嘅人永遠唔知自己有問題。因為她們被困,諗埋一邊,加上恨及其他負面情緒,根本不會抽到身出來去理智地去分析丶反思,活在困局內

引用:
原帖由 天剎沽星 於 2019-9-26 03:35 PM 發表 查看引用來源

最慘係佢交人時間係我剛收工,根本見到難
唔同下下只食lunch咩
食lunch無問題
夜晚有得見咪得

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-9-26 11:16 AM 發表 查看引用來源

其實妳唔會明,一個女人,羸左個男人返黎,乜仲有野佢會想要而得唔到架咩?呢句係我講既.

仲有,因為佢用開毛巾仔,所以我先買遮.佢環保,鐘意用毛巾多過紙巾. ...
贏左個男人返黎,哈哈,你笑死我,龍哥你幾時都咁識自我陶醉(自大)

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-26 10:49 AM 發表 查看引用來源

你仲唔夠蠢呀?
蠢呀,拆串晒佢所有奸計,最後咪落得俾人飛下場囉。岩既,依傢龍哥洗緊第2個女人腦,希望佢洗就洗得澈底d,呢個遊戲,都唔需要睇得咁清咁透

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-9-26 10:14 AM 發表 查看引用來源
下星期就係十月,又過一個月
呢幾日,好似the longest days咁(longest又會係S既⋯)
對呢個城巿,係,黎緊都有個對自己好大既挑戰黎緊
入秋啦,係咪一切會轉好?

大家都要努力!!! ...
係呀!望到日曆,好期待喔!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-9-26 11:23 AM 發表 查看引用來源

你幾威,要女人爭你返黎🤣🤣🤣

當一個女人有返咁上下歷練(唔想認老😆),有幾多野好想要而真係缺乏?真心好想要昹,自己俾錢買咗啦,平既唔洗男人送,貴既唔想劏人隻車,咁我情願收佢用心去搜尋返黎而又岩我用既禮物

當然,如果大爺送個孖C包包俾我我會好開心架! ...
最後果句係重點。有男人錫,男人主動送俾自己,有邊個女人會唔心心眼。最怕係男人無左新鮮感即刻乜都現晒形既賤男

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-9-26 11:35 AM 發表 查看引用來源

其實我都用手巾架,我都去買Made In Japan嘅,然後放喺一個Made In Japan嘅袋仔再放入Tote bag
因為我有小小潔癖
我會帶濕紙巾

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆