上一頁下一頁
發新話題

kitty聊性BAR!#1#187#315#329#360#442#547#592#655#680下半晚二穴齊插中出

收藏  |  訂閱
749  79.3k

引用:
原帖由 akitty 於 2019-1-19 14:49 發表 查看引用來源
至於尋晚。。
佢媽同我傾。。。問我地會吾會考慮結婚。
長遠係吾係真係想一齊一世。。。
都識左甘多年,雖然拍拖係近呢一年者。。

佢話甘岩佢知道佢地住個度對上幾層有個單位放租。。
佢問我地意見,想吾想同居試下一齊生活。。
而且就甘住係樓上。食飯咪落來幾層食飯咪得囉~又可以慳返吾使煮。

我話考慮一下先,男友就話無所謂😡
無計,獨生子,吾想比佢搬甘遠離開太遠我都明既。。
但係,好 ...
咁就睇你了……試下無壞,反正你地都會啪啪,而且你又要搵地方搬,而近佢媽,咪試下相處如何先,你睇佢,佢睇你吧…或者再同男友傾下,睇下佢意向,佢話冇所謂
伯母都講到明可返去食飯,咪比個機會大家囉,如果之前你同佢都冇咩問題的話

引用:
原帖由 akitty 於 2019-1-18 12:23 AM 發表 查看引用來源

係囉。。男人真係甘鐘意吉後面???
純粹想試??試完第一次知道感覺之後就吾想再試?
想插後面,心引係主要。
來試下凌虐同男主既感覺大一的

插完後面,係唔可以插前面!

引用:
原帖由 akitty 於 2019-1-19 02:42 PM 發表 查看引用來源
🙈🙈🙈
我真係無咩興趣拮patpat
岩岩尋日睇到一則新聞。。
16歲女被帶去群p。。全部搞後面。。
導致佢直腸破損,而家要終身帶屎袋😟😟😟

我即刻比男友睇。
同佢講無下次,吾準再搞屁屁。。 ...
做好預備工作就玩的開心

有好多玩具同潤滑油幫到手

引用:
原帖由 akitty 於 2019-1-19 02:49 PM 發表 查看引用來源
至於尋晚。。

而且就甘住係樓上。食飯咪落來幾層食飯咪得囉~又可以慳返吾使煮。

但係,好 ...
同居同過夜係好大分別

但留意住得咁近,佢屋企人可以隨時上來搵仔!留意玩既時候唔太方便

好文章

唔好比KEY佢地喎,唔係你地HAPPY緊,有人開門,就
引用:
原帖由 akitty 於 2019-1-19 14:49 發表 查看引用來源
至於尋晚。。

但係,好 ...

今日太陽好舒服呀~暖暖地又吾凍咼。。
好似春天來左甘。。
好想去曬下太陽呀~

引用:
原帖由 向前號 於 2019-1-20 01:17 PM 發表 查看引用來源
唔好比KEY佢地喎,唔係你地HAPPY緊,有人開門,就
😂😂🤔🤔我都無諗到呢樣野咼。。
甘又岩咼。。

引用:
原帖由 CT6258@606 於 2019-1-20 01:11 PM 發表 查看引用來源
好文章
多謝讚賞

引用:
原帖由 wiredboss 於 2019-1-20 11:47 AM 發表 查看引用來源

同居同過夜係好大分別

但留意住得咁近,佢屋企人可以隨時上來搵仔!留意玩既時候唔太方便
😂😂😂撞到正點算,無甘巧既。。

同埋我都知同居同過夜既分別啦~
吾住過一齊係吾會知對方有無壞習慣。。
雖然識過十年,但一齊住。。真係無乜。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆