上一頁下一頁
發新話題

TSG - C兄交流平台

收藏  |  訂閱
1.5k  85.9k

問了客服和老技師。真正的手推老師是晚班的#53。美容師老師是#601。有機會我會約老師。哈哈哈!

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-1 05:18 PM 發表 查看引用來源
問了客服和老技師。真正的手推老師是晚班的#53。美容師老師是#601。有機會我會約老師。哈哈哈!
題外話,美容師小費一般幾多?

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-11-1 10:10 PM 發表 查看引用來源

題外話,美容師小費一般幾多?
大堂最低30RMB.入房spa最低80RMB.

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-1 10:21 PM 發表 查看引用來源

大堂最低30RMB.入房spa最低80RMB.
咁低?我喺水記鬆腿(唔係美容師),簽開$50,係咪太多?

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-11-1 10:37 PM 發表 查看引用來源

咁低?我喺水記鬆腿(唔係美容師),簽開$50,係咪太多?
你叫tsg美容師鬆腿佢地會推黎推去的。因為客簽得少,不過我次次簽$50

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-11-1 10:50 PM 發表 查看引用來源

你叫tsg美容師鬆腿佢地會推黎推去的。因為客簽得少,不過我次次簽$50
唔怪得再去無人理,可能見係寒酸阿叔

引用:
原帖由 SS000 於 2017-11-1 11:18 PM 發表 查看引用來源

唔怪得再去無人理,可能見係寒酸阿叔
班美容技師每個月要交3000人仔房費.沒有完成.扣300仔,但有4000,就多300提成.所以寧願等熟客來做SPA,都唔願意大堂.

TSG而家重有咩好野?好多都休假

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-1 11:31 PM 發表 查看引用來源

班美容技師每個月要交3000人仔房費.沒有完成.扣300仔,但有4000,就多300提成.所以寧願等熟客來做SPA,都唔願意大堂.
房費係咪即係Spa收費項目鐘錢? Spa鐘錢美容師有冇得拆?

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-11-2 09:18 AM 發表 查看引用來源

房費係咪即係Spa收費項目鐘錢? Spa鐘錢美容師有冇得拆?
這個場的美容技師的工資是靠客人的小費收入.這個場有188或198人仔 SPA.這就是房費. 如果每月要3000/198=16個SPA.入房100
分鐘,最少簽80小費,大堂可能做3個客才30x3=90 :smile_38:,所以美容師寧願做熟客.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆