上一頁下一頁
發新話題

Thanks all.

收藏  |  訂閱
1.4k  138.2k

MISS 左啲無格板:smile_39: :smile_39: :smile_39:

有冇師兄相可以share返D相:') :')

引用:
原帖由 惋晴 於 2016-2-9 01:11 AM 發表 查看引用來源
其實本身唔打算影,但ching個建議又好好wor
一個唔覺意,失手就影左好多張:smile_o10:
:smile_o13:比下意見,但唔準要求我點影架~~~~~~~!!

唔知ching要邊種feel~
1.正常:smile_o05:
https://scontent-hkg3-1. ...

好鍾意lam手指果張啊!

睇場子夜場既戲番黎. 多左咁多留言.

最後一張, 個乳房個形好靚, 唔似吊鐘, 好緊緻, 半圓形 , 好美。

臀部繞起, 如果做狗仔式, 一流。

因為皮膚好滑, 無手楂住條腰, 然後再進入, 一定銷魂蝕骨, 真係好似婉晴咁講, 想放下千軍萬馬在你育孕生命的地方.
引用:
原帖由 惋晴 於 2016-2-8 12:40 AM 發表 查看引用來源
唔知今次打左格會唔會又刪@@
試下先~
補p.5圖
?oh=27787a1f45e713529f23116d470ca2f6&oe=5737F ...

引用:
原帖由 veryok 於 2016-2-9 03:18 AM 發表 查看引用來源
最後一張, 個乳房個形好靚, 唔似吊鐘, 好緊緻, 半圓形 , 好美。

臀部繞起, 如果做狗仔式, 一流。

因為皮膚好滑, 無手楂住條腰, 然後再進入, 一定銷魂蝕骨, 真係好似婉晴咁講, 想放下千軍萬馬在你育孕生命的地方 ...
師兄好似打錯字wo 係呢個惋
不過我信師姐佢既心胸 同佢個胸一樣咁廣闊 唔會嬲既(我估)

波波粒墨位置岩岩好~

睇你啲相你一定係個好識引男人既小淫娃
平時個樣斯斯文文無人睇得出你入邊原來係咁淫XD

係喎! 打錯字, 應該係 mode 婉晴才真. 佢一定好大方, 唔會小氣既!:smile_13:
引用:
原帖由 不要問名字 於 2016-2-9 04:18 AM 發表 查看引用來源

師兄好似打錯字wo 係呢個惋
不過我信師姐佢既心胸 同佢個胸一樣咁廣闊 唔會嬲既(我估)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆