上一頁下一頁
發新話題

轉眼玩左10年

收藏  |  訂閱
787  75.9k

引用:
原帖由 sex-hunter 於 2014-2-3 12:38 PM 發表 查看引用來源
女人好多時口不對心, 不可以亂嚟, 但佢同意既話就冇所謂
同意既話你何止冇所謂,直情𦧲飯應啦。
哈哈

引用:
原帖由 sex-hunter 於 2014-2-3 11:03 AM 發表 查看引用來源
佢應該唔係咁既人

咁佢識你10年,又同你出黎,唔通因為你靚仔有型風趣又有智慧咩

支持分享

MORNING:smile_15:

回覆 1# 的帖子

真係一個好POST,勾起我好多回憶,好有共鳴

其實男人去玩,都要講FEEL,但唔知點解好多女人都好想男人講到出晒口,大家都係出黎玩,又何必要問,問到底,對大家都無好處

我就好貪新鮮,同埋好鍾意氹到人地交出"第一次",感覺好有成功感

引用:
原帖由 sex-hunter 於 2014-2-3 02:02 AM 發表 查看引用來源
過年, 我撩佢過澳門玩(唔過夜), 話夾唔到時間, 唔去, 唔係咁順攤
C兄, 去澳門就太遠啦, 你話食完飯去沙灘行下都話, 去得沙灘都好明示啦, 佢肯跟你去, 都有機啦:smile_o05:

引用:
原帖由 sex-hunter 於 2014-2-3 12:38 PM 發表 查看引用來源
女人好多時口不對心, 不可以亂嚟, 但佢同意既話就冇所謂
C兄, 係呀你講得岩架, 女人真係會口不對心架
但你地都識左十年, 佢咩性格你都應該知架, 如果佢真係想同你有另一種關係, 應該都會比左提示你啦

引用:
原帖由 大食山楂 於 2014-2-5 09:14 PM 發表 查看引用來源

C兄, 去澳門就太遠啦, 你話食完飯去沙灘行下都話, 去得沙灘都好明示啦, 佢肯跟你去, 都有機啦:smile_o05:
冇錯

引用:
原帖由 大食山楂 於 2014-2-5 09:26 PM 發表 查看引用來源
C兄, 係呀你講得岩架, 女人真係會口不對心架
但你地都識左十年, 佢咩性格你都應該知架, 如果佢真係想同你有另一種關係, 應該都會比左提示你啦
灘到涷晒

引用:
原帖由 大食山楂 於 2014-2-5 09:14 PM 發表 查看引用來源

無啦啦叫人去澳門day trip都十分奇怪,哈哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆