上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  481.1k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-10 03:34 PM 發表 查看引用來源
各位引版既朋友仔,吾好誤會我扮咩高貴,我要加我msn既人
有密碼係想分批認識你地做朋友,一時間好耐同咁多位傾同記得
你地,所以會同一開始支持我既朋友先,當然係一直留言既朋友先啦,
吾通我一出msn所有人都接 ...
樓主有原則 ! 支持 !

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-10 03:34 PM 發表 查看引用來源
你地,所以會同一開始支持我既朋友先,當然係一直留言既朋友先啦,
咁你幾時俾我ja?衰鬼

我都是妳的老朋友,明白。

MSN

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-9 03:12 PM 發表 查看引用來源
9/6
尋晚 10點右啦.... 向屋企冇野做... 又唔想上網同睇電視
P.S 我開左個新 MSN 同你地傾計架啦! 之前有我密碼既朋友請 PM 我 向標題度打上個密碼同 MSN 我會 +你地架
.
我無密碼 可唔可以同你玩MSN?
為左唔整爆你個PM, 都係將你個MSN比PM我啦

我一直都有睇有留言架 可惜出密碼果時開緊會睇唔到
唔緊要啦 唯有等下一批啦^^

引用:
support...will wait for 2nd round :smile_o06:

引用:
原帖由 cyrus1201 於 2011-6-10 09:07 AM 發表 查看引用來源
小露,你個msn係咩呀? 得倚天劍,無屠龍刀呀~

你尋晚先開始留言,都可以得到樓主pw,咁我真係唔知樓主點樣定義

引用:
原帖由 bfb 於 2011-6-10 06:02 PM 發表 查看引用來源

你尋晚先開始留言,都可以得到樓主pw,咁我真係唔知樓主點樣定義
人地未必有pw嫁..傻

引用:
原帖由 phowong 於 2011-6-10 06:10 PM 發表 查看引用來源

人地未必有pw嫁..傻
你清醒D啦!佢問樓主MSN係咩..傻人

引用:
原帖由 bfb 於 2011-6-10 06:16 PM 發表 查看引用來源

你清醒D啦!佢問樓主MSN係咩..傻人
傻佬..問得msn唔=1定有pw嫁..你睇番樓主講..大把人都係冇pw就拎左樓主msn..之後add佢喇..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆