上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 28

收藏  |  訂閱
3.1k  63.2k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-3 11:36 AM 發表 查看引用來源
主動...會被她帶著走.....中埋泥...可以搓圓噤扁:smile_30:
三十六計.....之.......欲擒先縱..............:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-3 11:36 AM 發表 查看引用來源
主動...會被她帶著走.....中埋泥...可以搓圓噤扁:smile_30:
但係有時中埋泥又未必係你想要既啫:smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-3 11:35 AM 發表 查看引用來源

我又吾信吾想溝女喎:smile_o04:

不過可能你有信心比女溝啦:smile_o12:  
係上面洗吾洗要講信心呀!  獨步秘方.......有意無意間露少少金牛邊:smile_44:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-3 11:38 AM 發表 查看引用來源

到時感覺會話我知~我目標係再玩多十年:smile_44:  
怪不得.......不時有一些......馬上風......的報導..........

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-3 11:32 發表 查看引用來源

我出黎玩左先兩年咋~仲未玩夠架~所以我先吾敢咁盡力去溝bb:smile_44:  
用專家ge講法,你呢啲叫…死要面子又怕失敗城市人過度發洩证…因你每次只搵你個四大美人,所以你吾屬於玩,只可叫發洩:smile_39:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-3 11:39 AM 發表 查看引用來源
係上面洗吾洗要講信心呀!  獨步秘方.......有意無意間露少少金牛邊:smile_44:
毛主席..........萬歲..............:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-3 11:39 AM 發表 查看引用來源

但係有時中埋泥又未必係你想要既啫:smile_o10:  
咁你有話事權麻.....吾通做垃圾收集站咩?

早呀~ 甘多位@@@

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-3 11:40 AM 發表 查看引用來源
用專家ge講法,你呢啲叫…死要面子又怕失敗城市人過度發洩证…因你每次只搵你個四大美人,所以你吾屬於玩,只可叫發洩:smile_39:
香港精英???

引用:
原帖由 golftin 於 2010-12-3 11:31 AM 發表 查看引用來源

有個朋友,一進場就給10元比落架仔,問吓有乜好number介紹

我吾洗咁......我一入場由前枱帶到我入房......跟住在我我耳邊耳語:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆