上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  66.7k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 07:48 PM 發表 查看引用來源

院長~~禾典知貢多喎~~禾吊完閪返黎~~見禾FD同企玩緊~~咪猜玀~~
條囡接受的話好玩呀, 果晚你外面陳完返來又陳:smile_o04: 條野冇麻麻地咩?

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-3 07:53 PM 發表 查看引用來源
咁樣真係巧冇情趣喎!,除非硬到頂背脊啦,有次跟朋友探場,來左件陀地靚妺係隔離空房現場演奏重係原汁矛清潔果隻 ,現金100元
件陀地靚妺? MK場 ?:smile_30:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 07:52 PM 發表 查看引用來源

果條女唔算窄...不過巧多水~~企嘅紋身~~禾呢世都記得~~:smile_45:
禾見過條女背脊紋左個好大的觀音....見到巧唔自然:smile_o08:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-3 07:57 PM 發表 查看引用來源
條囡接受的話好玩呀, 果晚你外面陳完返來又陳:smile_o04: 條野冇麻麻地咩?
演撚大佐~~同條女搞完返K房~~見禾FD煲緊個位主任~~然後禾就參戰啦................:smile_45:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 07:59 PM 發表 查看引用來源

件陀地靚妺? MK場 ?:smile_30:
:smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-3 08:01 PM 發表 查看引用來源
禾見過條女背脊紋左個好大的觀音....見到巧唔自然:smile_o08:
唔係果種呀~~:smile_38:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 07:47 PM 發表 查看引用來源

拿~~出黎癆嘢醉係要清清楚楚麻~~講咗出黎人地先知㗎麻~~

之但係有茅帶袋呢??:smile_13:
禾貢腩安全...緊係有啦....:smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-3 08:01 PM 發表 查看引用來源
:smile_o12: :smile_o12:
:smile_38: 講真~~有時禾都雀得係MK玩~~唔洗貢貧撲~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-3 08:01 PM 發表 查看引用來源

演撚大佐~~同條女搞完返K房~~見禾FD煲緊個位主任~~然後禾就參戰啦................:smile_45:
同夜場妺咁樣玩都好普遍...我指街外女由認識至上床一晚攪惦果種:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-9-3 07:53 PM 發表 查看引用來源
咁樣真係巧冇情趣喎!,除非硬到頂背脊啦,有次跟朋友探場,來左件陀地靚妺係隔離空房現場演奏重係原汁矛清潔果隻 ,現金100元
100蚊,,,抵屌喎又:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆