上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  52.0k

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-20 03:04 PM 發表 查看引用來源

Thanks a lot! 會試試看!:smile_o06:
唔水客汽喎~~禾都係斷估茅辛苦~~:smile_44:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-20 02:38 PM 發表 查看引用來源

No no no!  佢SmS 咋形啫....佢知我放假...以為我會連續在糖下玩兩晚....:smile_o01:

我開頭都係咁諗,  最後,放佢飛機....最衰係我個晚...唔記得俾小費...以家好似欠咗佢咁...要諗諗點還...

...
可以在Sz賣充值卡幫她空中充值的,她會收到成功充值的短訊...放心!你跟她本來是老相好,不會為了小費而黑臉的,不去玩就多點跑步運動...儲足糧响,給你再多兩星期休養生息....9月再戰.

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-20 03:05 PM 發表 查看引用來源

:smile_13:  好快你就係咁架喇~~1830哈哈
我小你把烏鴉口~:smile_o02:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-20 02:46 PM 發表 查看引用來源

一個字勁啊,.....Y Ching!!!

本來Wed晚想留係深圳的....見到你有醉雞食....我都想揾吓...可惜....唔識地方....一條友落BAR...又好似有點......唉:smile_o15:
人總有第一次嘛,我都是習慣一個人混混酒吧,也不用理會有沒認識的,沒所謂:smile_o10: ,但心理上你要有準備,不要想著一定有女會被你帶走:smile_o13: ,有什麼驚喜都是隨緣就是.  可能是我的幸運寶地:smile_o12: ....運氣一直不錯:smile_o05:

輝哥,我龍叔誠意送上呢首歌比你~:smile_o09:

誰令我當晚舉止失常 難自禁望妹你能見諒
但覺萬分緊張 皆因跟你遇上誰令我突然充滿幻想
誰令我意韻腦際飄揚 撩動我內心愛情醞釀
為我拔開憂傷 找得失去樂暢
誰令我仿似初戀再嘗 我心中蘊藏
愛意千百丈 怎許相依戀 永遠心相向
結伴上天際 似燕子飛翔 雙雙去編寫
動聽樂章 誰令我朝晚苦苦思量
長在我夢境永恆照亮 令我萬千猜想
分不清去向 留下了這個深刻印象

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-20 02:29 PM 發表 查看引用來源

唔巧...禾講下笑姐...唔洗咁勞氣喎...:smile_o03:
我練緊氣功......唔可以動氣:smile_o03:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-20 02:35 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 企玩唔電出刀仔你就屎喇~~
走又走唔驘佢,屎忽開硬花:smile_27:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-8-20 03:39 PM 發表 查看引用來源
輝哥,我龍叔誠意送上呢首歌比你~:smile_o09:

誰令我當晚舉止失常 難自禁望妹你能見諒
但覺萬分緊張 皆因跟你遇上誰令我突然充滿幻想
誰令我意韻腦際飄揚 撩動我內心愛情醞釀
為我拔開憂傷 找得失去樂暢
誰 ...
麥腩野黎....:smile_o03:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-8-20 03:42 PM 發表 查看引用來源
走又走唔驘佢,屎忽開硬花:smile_27:
我100米...最快跑過13秒唔夠姐...你諗下囉:smile_o01:

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-8-20 02:51 PM 發表 查看引用來源

No la....我昨晚一點先返家....(昨午回到香港後....又同個friend去咗Macau玩)....:smile_o16:

何况.....我只想食佢....唔想媾佢.....我只想俾錢攪掂.....

算了....一切隨緣....隨風吧!
有些女人你看到什麼都不會想,只會想著怎樣去肏她,  但有些女人又會讓你把持不住,明明是假情假愛...但還是想跟她玩玩這所謂愛情遊戲.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆