上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

引用:
原帖由 ieskn96 於 2010-9-6 08:17 PM 發表 查看引用來源
劉 Sir:

您好!可不可以考慮先讓路面的大樹卸去部份衝力,然後林茜媚再彈落剛巧經過的 Ryan 的開篷跑車的座位上而『大難不死』……

請問 Ryan、他的二叔 或『黑毛狗』會否也染上愛滋病?謝謝。

門外漢 致上
這位讀者的方法不錯,合情合理,現實裏的確有這樣的事發生,而讓高處墮下的人奇蹟生還。
然而讓Ryan經過遇上此事,就沒這必要。
劇情發展到她要跳樓這地步,主要是她身染『愛滋病』絕症,使她不能再翻身,而走向絕路:smile_39: ‥‥‥

‥‥‥

‥‥‥

‥‥‥

‥‥‥

下集預告︰
     會告訴大家,食了『搖頭丸』會怎樣!和她流落深圳的遭遇

沈雅怡的身體被再次翻轉過來,男人扯下己經鬆開的胸圍右左兩邊的肩帶,把胸圍脫掉。
     她好像醒過來,意識到被人脫光了衣服,她下意識雙手交叉放在胸口,遮住一對乳房。
     男人伸出手捉住她按在胸口的雙手,強行把它拿開,兩個雪白圓球形的乳房再次露出來。
     「這妹子的奶子真大!」一名鋒哥的手下說‥‥‥

鋒哥知道沈雅怡有毒癮,便用『搖頭丸』來令她乖乖的就範。‥‥‥
     沈雅怡被關在房間裏,有客找她時,由兩個男人把她送到酒店,完事後再接回來。
     這樣『送外賣』式的賣淫手法,是他們『四川』幫人常用的。

第二十集    迷幻中的快樂(女明星食了『搖頭丸』,慘被輪姦!)P.49

咁都比發哥兜到

現實 還有沒有  甜酸糖 賣????  做法咁似冰糖胡老

劉總,幾時先寫番你自己上去啊!依家剩系寫其他人的經歷!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2010-9-5 04:29 AM 發表 查看引用來源

梗係委屈啦,好慘架!不過跟張敏佳除外!
     係呀,想當年我真係好『博愛』,同時可以跟幾個女人一起。
     講開『博愛』,孔子是否提倡『博愛』,我不敢下判語!就我所知,孔子的中心思想是『 ...
講開又講,細路都試過『博愛』過,不過時間就好短,只有一個月左右
咁一施三細路諗係個個男人既夢想(唔想夢想,亦都一定曾經想過)
咁果時悶到死,未試黎玩,好快咁溝到三件:smile_o13:
第一,第二日都冇咩問題出現
到第三日喇開始頭痛喇:smile_o16:,send SMS果時勁怕send錯俾人,每個SMS都check3次先send(應該係冇一個有錯)
之後既野仲頭痛,要同佢地出街,星期一至五都好,可以話去補習丫,校隊練波丫之類既廢話
咁樣可以一日一個
但星期六日,紅假,真係忙到想死
真係好似做戲咁,係同一個地方咁走黎走去
試過一日同三個唔同既囡囡打茄倫,食2餐午餐,3餐晚餐(絕對想嘔):smile_o02:
咁樣頂左一個月左右,自己頂唔順,就同3個88晒
88晒果下,成個人真係鬆晒,好爽
之後就再冇『博愛』過,因為怕怕:smile_o05:

『博愛』係唔係孔子既定係墨子(九流十家我最like係墨家,因為好有原則,第二係老家,因為可以好hea咁生活)
就是但喇,佢地既野,細路應該就唔使再讀
總之『博愛』係好野黎喇:smile_o12:

九劍,細路應該係短時間都冇咩機會用嫁喇
原因,因為多數囡囡唔俾手指,唔會女上男下,所以只可以記住,等下遲d有冇機會:smile_o05:

雪娜姐冠軍,個劉金發仲得了既,佢實死得:smile_o01:

講自殺的方法原來係
一向『諱莫如深』,不想講,細路真係一D都唔知
可能我地係香港地大,唔理E D野掛,不過一大班人吹E D野真好多開心:smile_o11:

G點,我好清楚係邊,因為試過
而A同U點,睇落就好似明,不過都係要試過先知,但係我諗都係要有一陣時間嫁喇
(金發兄,唔好講得咁直接喇,一陣又俾囡囡會員罵嫁喇):smile_o13:

你個『大團圓』都好...........
細路估大部分既師兄見到   
原來只是發了一個惡夢  都會爆粗:smile_o02:
好似好點檔:smile_o14:

第十九集
毒,好老實,細路嘗試兩穫,不過兩穫都好反感
兩穫都係食果時真係雙腳飄飄然,成個人好輕,好似跑完跑步機咁(跑街冇果種feel)仲有d暈
但係個頭有小小暗住,暗住痛
d效力過左喇,個頭痛到仆街,比平時頭痛最小痛兩倍
(某d人話因為d毒唔夠勁wo:smile_o08
之後就一穫都冇食過,因為事後太痛了,仲要係ok長既時間

而家我聽過大6$100有半打,3,4粒係我果時既時代

應該係錯字:  
  沈小姐可以替我過名嗎?」
應該係簽,唔係寫,唔通係小學雞唔識字咩

講小費果度好似咁兒戲
沈雅怡好明顯唔識講價

不過,又係出黎賣身,有d悶
雖然都估唔到佢之後講咩