上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 17

收藏  |  訂閱
2.4k  54.1k

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-5-19 09:10 PM 發表 查看引用來源

因為愛過,所以不會做敵人
因為傷過,所以不會做朋友
只能是,最熟悉的陌生人......

寫得好啊..... Keith Ching! :smile_13:
呢幾句我系大陸幾年前已經聽過啦..... :smile_o01:

引用:
原帖由 笛卡兒 於 2010-5-19 07:29 PM 發表 查看引用來源
大陸女人..只看錢....做朋友都不會用心的.....

一般酒店女收.$600.實際有沒有$150入自己袋呢?
如果$150無... 不如去羅湖村做好過啦..

不過... 一定吾好太多, 水腳費雞頭, 我相信呢度都 cap 吾少. :smile_o06:

引用:
原帖由 carina1982 於 2010-5-19 07:41 PM 發表 查看引用來源
寶寶,看了你的帖子好耐我都知你是个好男人,雖然很不捨得,但正如你所说給不了幸福就不要阻人發達,只是想不是所有女女都是騙人的,當中也有千分之一是好的,她是不願意跟那男人結婚,多少也是我迫她的,曾經吵 ...
只可以說... 有家室的就不要再玩弄感情. :smile_o10:

對任何一方都吾會有好處的. :smile_o06:

3441 不一樣, 他拿得起放得低, 就算放吾低佢都仲可以揹上身. :smile_o10:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-5-19 09:20 PM 發表 查看引用來源

呢幾句我系大陸幾年前已經聽過啦..... :smile_o01:
是啊......我好鍾意這幾句的意思....

引用:
原帖由 One_Six_Nine 於 2010-5-19 09:10 PM 發表 查看引用來源

因為愛過,所以不會做敵人
因為傷過,所以不會做朋友
只能是,最熟悉的陌生人......

寫得好啊..... Keith Ching! :smile_13:
:smile_44: :smile_44: :smile_44:
天下文章一大抄......

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-19 09:35 PM 發表 查看引用來源

是啊......我好鍾意這幾句的意思....
(我同你都) 身同感受嘛... :smile_o03:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-5-19 09:27 PM 發表 查看引用來源

只可以說... 有家室的就不要再玩弄感情. :smile_o10:

3441 不一樣, 他拿得起放得低, 就算放吾低佢都仲可以揹上身. :smile_o10:
我都可以揹上身的.....:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-5-19 09:37 PM 發表 查看引用來源

(我同你都) 身同感受嘛... :smile_o03:
你點會呀......寶寶.....:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-19 09:45 PM 發表 查看引用來源

你點會呀......寶寶.....:smile_13: :smile_13: :smile_13:
:smile_o06:  ex-wife 呀...

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-5-19 09:27 PM 發表 查看引用來源

3441......我只覺得........他的心事有誰知???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆