上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  53.2k

引用:
原帖由 snowman119 於 2010-8-16 01:30 AM 發表 查看引用來源
七劍 :smile_27::smile_27::smile_27::smile_27:
:smile_43::smile_43::smile_43::smile_43::smile_43::smile_43::smile_43::smile_43::smile_43:
哈哈...雪雪...好懷念以前...0係V3一提起"七劍",召集七條友既時候...我一望向你時...你既反應好鬼搞笑...一定第一時間邊慌張( )一邊向後退(:smile_43:就係咁喇) ....

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-8-16 12:35 PM 發表 查看引用來源
阿宏星期六好搞笑!!!:smile_40:
又多個新花朵...叫志雲神父

驅魔...........

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-8-16 01:57 PM 發表 查看引用來源

驅魔雲...........   
火水神父:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-8-16 01:57 PM 發表 查看引用來源

驅魔雲...........   
會唔會佢睇得太多我比佢既驅魔人四仔版搞成咁呢???:smile_13:

我下次比佢 STAR TRACK 四仔版佢咪成日瞬移??:smile_14:  

X FILE 四仔版佢會唔會以為自己係外星人??:smile_40:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-8-16 06:10 PM 發表 查看引用來源

會唔會佢睇得太多我比佢既驅魔人四仔版搞成咁呢???:smile_13:

我下次比佢 STAR TRACK 四仔版佢咪成日瞬移??:smile_14:  

X FILE 四仔版佢會唔會以為自己係外星人??:smile_40:
哦!唔怪得佢話你係魔鬼,趙世曾係神喇,
:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-8-16 07:03 PM 發表 查看引用來源

哦!唔怪得佢話你係魔鬼,趙世曾係神喇,
:smile_30::smile_30::smile_30:
唔係化???  我變左魔鬼!!!:smile_40:

咁佢又成晚對住魔鬼傻笑既??:smile_46:  唔通魔鬼比左 D 乜好野佢?:smile_04:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-8-16 08:01 PM 發表 查看引用來源

唔係化???  我變左魔鬼!!!:smile_40:

咁佢又成晚對住魔鬼傻笑既??:smile_46:  唔通魔鬼比左 D 乜好野佢?:smile_04:
咪就係你d四仔囉:smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-8-16 05:15 PM 發表 查看引用來源

火水神父:smile_30::smile_30::smile_30:
遲D拍套戲叫 firewater father VII

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-8-16 06:10 PM 發表 查看引用來源

唔該比返D正常野我睇,唔係我會走火入魔:smile_19:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-8-16 09:54 PM 發表 查看引用來源
唔該比返D正常野我睇,唔係我會走火入魔:smile_19:
雪姑七友!!:smile_38:

米奇與米妮!!:smile_41:

阿里媽媽與十七大碌!:smile_40:

碌頂妓之揸波龍虎爪!

無姦到之磨豆腐

不過你應該鍾意神父與修女!! XD

算啦! 我都係比本完全結婚手冊比你!!:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆