上一頁下一頁
發新話題

沉船沉到無得救 :我和她在深圳的故事(Update:P.23,P.34,add details P.52)

收藏  |  訂閱
931  102.2k

引用:
原帖由 迷之子 於 2009-10-19 01:06 PM 發表 查看引用來源
例子一:   俾你話斤斤計較喎   
重唔搵位入番你   咁又嗌嬴左啦:smile_30: :smile_30:
你成日要想我點樣搵位入人都無辦法,我本意又唔係禁,只想做一個斤斤計較的暗喻例證。不過唔係個個好似您禁9成日想埋D 9夜,你緊係成日係度想點樣入自己條女位先想到呢D夜出黎……(話時話回你我都真係幾開心)

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-10-19 01:10 PM 發表 查看引用來源
我唔需要師兄你既美言美語。你要插要吊要批評,要有Point;俾意見,要中肯。唔係話我呢樣唔岩果樣又雙面人又點咩咩77黎底毀我既人格,就算我真係賤人又如何?與你何關?我同你3唔識7你就單憑我網上既言論黎底毀我?如 ...
唉!對你客氣又比你入,做人真難,ching 你型嗮得未。

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-10-19 01:24 PM 發表 查看引用來源

師兄不用生氣呢...一樣米養百樣人...每個人都抱住不唔同的心情/唔同的看法去覆帖...無需太介懷...:smile_35:

我睇過你的故事...我覺得你係有誠意問師兄意見...而你又好客氣好禮貌地回帖. ...
甘叫客氣,請問ching你有沒有見到那些爛口同埋咒罵呢?雖然唔關我事,不過的卻幾過分。公道d好。

引用:
原帖由 公子公子 於 2009-10-19 12:34 PM 發表 查看引用來源

好啦!以後我就講d美言美語就下你,甘就唔會好似你話甘惟恐不亂。開心啦!
你投降未?死未?

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-10-19 01:24 PM 發表 查看引用來源

師兄不用生氣呢...一樣米養百樣人...每個人都抱住不唔同的心情╱唔同的看法去覆帖...無需太介懷...:smile_35:

我睇過你的故事...我覺得你係有誠意問師兄意見...而你又好客氣好禮貌地回帖. ...
師兄我認得你,你係樓上既沉船區都舖得耐,你都俾D意見小弟嘛…我都唔知點解呢幾日硬係要撞到D西人,攪到自己好似舌戰群雄禁樣

引用:
原帖由 公子公子 於 2009-10-19 01:31 PM 發表 查看引用來源

唉!對你客氣又比你入,做人真難,ching 你型?得未。
對唔住Lor…你堅吊我插我都對件事同有Point架…(堅客氣)

引用:
原帖由 必勝御守 於 2009-10-19 01:36 PM 發表 查看引用來源

甘叫客氣,請問ching你有沒有見到那些爛口同埋咒罵呢?雖然唔關我事,不過的卻幾過分。公道d好。
重申咒罵和爛口睇下對住邊D人啦,唔通你俾D西人咒罵同爛口對待你會坐以待斃?

引用:
原帖由 wwkin216 於 2009-10-19 01:42 PM 發表 查看引用來源
師兄我認得你,你係樓上既沉船區都舖得耐,你都俾D意見小弟嘛…我都唔知點解呢幾日硬係要撞到D西人,攪到自己好似舌戰群雄禁樣
師兄...你依家咁做冇問題...你地同居吓都好...看看大家的生活習慣能否配合...多點時間相處便會更了解對方...知道對方的優點同缺點...然後作用適當的調節...以作日後結婚前的心理準備...

樓主,不要浪費時間和精神在罵戰中, 請認真回答我的問題

引用:
原帖由 jasonkickjason 於 2009-10-19 02:38 PM 發表 查看引用來源
樓主,不要浪費時間和精神在罵戰中, 請認真回答我的問題
師兄,我應承左你今晚覆你就一定做得到!你問我既問題我已經有頭緒不過礙於太大篇同我而家出左外工作唔係禁方便打出來…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆