上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)(part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.3k

引用:
原帖由 草苺雪糕 於 2009-8-8 08:45 PM 發表 查看引用來源
我支持下你^^其實我想搵BF TOO>
雪糕----尼一樣野通常係女仔想食多D. 仲要系草莓 TIM

哈哈我有時日日諗我26 LA搵吾到人接收我....吾知點妤
引用:
原帖由 sk03 於 2009-8-8 08:47 PM 發表 查看引用來源

雪糕----尼一樣野通常係女仔想食多D. 仲要系草莓 TIM

引用:
原帖由 草苺雪糕 於 2009-8-8 08:45 PM 發表 查看引用來源
我支持下你^^其實我想搵BF TOO>
點解冇人接受:smile_41:2字頭的女仔 根本唔需要係到徵友. 現實生活都可以好易有.

引用:
原帖由 草苺雪糕 於 2009-8-8 08:52 PM 發表 查看引用來源
咁又5會GE.
一定有人簽收的

引用:
原帖由 草苺雪糕 於 2009-8-8 08:52 PM 發表 查看引用來源
\
你要求高:smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 08:52 PM 發表 查看引用來源

點解冇人接受:smile_41:2字頭的女仔 根本唔需要係到徵友. 現實生活都可以好易有.
咁又未必 WOR. 好多都系2字頭 WOR

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-8-8 08:53 PM 發表 查看引用來源
\
你要求高:smile_41::smile_41:
你都一樣要求高.

引用:
原帖由 sk03 於 2009-8-8 08:54 PM 發表 查看引用來源

咁又未必 WOR. 好多都系2字頭 WOR
我覺得係, 只要個樣唔係太醜, 要求又唔好太高,  有和fd 出去玩下, 都會好易有..

我日日都無嘢做, 失業個多月(遲咗1份3萬月薪的工), 1心轉做賭徒, 已贏10萬, 但今日輸咗6萬, 仲有4萬.
我古只有人無嘢做, 以賭為生, 無人像我有工唔做而去賭.
e+日日都好悶

引用:
原帖由 sk03 於 2009-8-8 08:55 PM 發表 查看引用來源

你都一樣要求高.
我現在都唔知自己算唔算要求高.........只係想搵返1個會我比較接近的

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆