上一頁下一頁
發新話題

引人入性吹水大本營 (Round 1352)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.8k

引用:
原帖由 Serrano.J 於 2009-7-16 04:52 PM 發表 查看引用來源

我鬼知咩:smile_19: :smile_19:

我個人鐘意意大利
有冇試過同意大利男人交過手

少女心事... 但願我亦了解我也能知... :smile_o05:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-7-16 04:53 PM 發表 查看引用來源

簡單D咁講,妳父母駛唔駛妳要搵一個有錢人先?
點解個社會咁鐘意用錢字黎衝量一個男人係好定差?:smile_19:

引用:
原帖由 st999631 於 2009-7-16 04:52 PM 發表 查看引用來源
哦...SAME SAME:smile_o06:
世伯伯母錫你姐:smile_o06:
但下下食飯黑面都唔係辦法嫁嘛~~~:smile_19: :smile_19: sam哥你明我感受嘛:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-7-16 04:53 PM 發表 查看引用來源

簡單D咁講,妳父母駛唔駛妳要搵一個有錢人先?
佢要搵一個有能力照顧我既人囉....:smile_19: :smile_19: 佢地係咁講

引用:
原帖由 Serrano.J 於 2009-7-16 04:55 PM 發表 查看引用來源

但下下食飯黑面都唔係辦法嫁嘛~~~:smile_19: :smile_19: sam哥你明我感受嘛:smile_19: :smile_19:
你意思係就算唔鐘意,都唔好黑口黑面對住人地食飯~~扮住野先~
等人地走左先黎講自己既睇法?
right?:smile_46:

引用:
原帖由 yeung100 於 2009-7-16 04:53 PM 發表 查看引用來源

有冇試過同意大利男人交過手
意粉就有食過

只係因為錢... 可以保證個女仔O係生活上得到基本既需要囉...
貧賤夫妻百事哀丫嘛...:smile_o03:
引用:
原帖由 yeung100 於 2009-7-16 04:54 PM 發表 查看引用來源

點解個社會咁鐘意用錢字黎衝量一個男人係好定差?:smile_19:

我緊係明啦....成日話我無本事:smile_o03:
下次食麵試下...:smile_o06:
不過要你BF做野,唔係你:smile_o06:
引用:
原帖由 Serrano.J 於 2009-7-16 04:55 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 Serrano.J 於 2009-7-16 04:56 PM 發表 查看引用來源

佢要搵一個有能力照顧我既人囉....:smile_19: :smile_19: 佢地係咁講
有錢佬都唔一定有能力照顧你啦~
男人一有錢~條淫棍就痕架啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆