上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
1.5k  227.3k

引用:
原帖由 kingsbar2006 於 2009-8-16 03:05 AM 發表

呵呵................:smile_o10:
我訓先..............:smile_o07:
Hoho, see ya!

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-16 03:09 AM 發表 查看引用來源
照顧BB係咪好麻煩呀?我唔太中意BB但中意細路,哈哈!:smile_30:
真係?嘿嘿,我睇返自己日記都有好多回憶呀,好想再玩。
都唔係既,圖圖都算乖架,鍾意笑,我係因為佢出左世我先鍾意小朋友,

太多太多回憶啦,我除左後面唔玩之外咩都玩,試過有次顛到

做做下開cam比人睇:smile_o05::smile_o01:

好鬼羡慕楼主啊。

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-16 03:09 AM 發表
照顧BB係咪好麻煩呀?我唔太中意BB但中意細路,哈哈!:smile_30:
真係?嘿嘿,我睇返自己日記都有好多回憶呀,好想再玩。
想玩未继续玩咯,你好有条件玩啊

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-13 11:45 AM 發表 查看引用來源
呢度咁靜,點解大家有咩唔係度講呢?
唔好再個個係咁PM我啦唔該,想問咩都好,我係度會答你地。
最多人問我MSN,呢個我唔會俾,老實講,我都無咩機會玩。
好多人問D相係咪我,我係度答大家:係,全部相都係我。
...
樓主d相好吸引丫!
係妺妺個post聽到話你重想個波大d!
講真,睇相求震撼性求吸引力梗係大波著數拉!
但大波著衫好睇要好講究!
妹妹果種巨乳係吸引好玩!遲下要keep得fit好講難度架!
真人反而係你呢種窈窕身形加小小肉地最好睇!
長久也較易keep 得好!係咪?

靚女樓主好正呀:smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 安娜詩 於 2009-8-13 11:45 AM 發表 查看引用來源
呢度咁靜,點解大家有咩唔係度講呢?
唔好再個個係咁PM我啦唔該,想問咩都好,我係度會答你地。
最多人問我MSN,呢個我唔會俾,老實講,我都無咩機會玩。
好多人問D相係咪我,我係度答大家:係,全部相都係我。
...
anna c 靚女  D相殺死人咩:smile_40::smile_40:

回覆 486# 的帖子

:smile_47: 身形好靚..............攪到我好想同妳大戰好多場:smile_47: :smile_47:

any here le ????

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆