上一頁下一頁
發新話題

gum 仔>>誠徵新舊網友重拾舊緣 (gum gum乖女代開)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.7k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-12 06:04 PM 發表 查看引用來源

妳估囉....

我講真架.....不過我唔話妳知咩number
11呀?

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-12 06:08 PM 發表 查看引用來源

貼兩個乳貼.....影出黎咪好似大波波囉.....:smile_03: :smile_03: :smile_03:
我貼乳貼都冇用..粒lin大到遮唔到呀:smile_03::smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-7-12 06:10 PM 發表 查看引用來源
  你冇上引板嘅:smile_19: 攪咩呀
有呀..係我老公個post之麻:smile_o05: .冇係吹水區之麻:smile_o01:

引用:
原帖由 天~使~女 於 2009-7-12 06:10 PM 發表 查看引用來源
頭先重咁話我:smile_o02:
我邊有話過妳呀....我對女仔好好架...

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-12 06:10 PM 發表 查看引用來源

我知喇......到時我咪抬起頭囉....
你話抬就抬到架勒:smile_03:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-7-12 06:11 PM 發表 查看引用來源
    我貼乳貼都冇用..粒lin大到遮唔到呀:smile_03::smile_03: :smile_03:
波連姐個撚手小菜.......................大lin 餅..... 我食呀...

引用:
原帖由 apple724 於 2009-7-12 06:11 PM 發表 查看引用來源
重有貼貼胸圍.夠大實遮到:smile_30: 講笑炸:smile_13:

引用:
原帖由 天~使~女 於 2009-7-12 06:12 PM 發表 查看引用來源
有呀..係我老公個post之麻:smile_o05: .冇係吹水區之麻:smile_o01:
你老公??咩名呀..我入去探你:smile_40:

引用:
原帖由 煙灰缸~ 於 2009-7-12 06:11 PM 發表 查看引用來源

11呀?
唔講.....下次妳話比我聽....妳覺得邊個係啦..

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-12 06:12 PM 發表 查看引用來源

我邊有話過妳呀....我對女仔好好架...
係咩..點好法先:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆