上一頁下一頁
發新話題

誠徵28-40歲0既男女朋友~you are welcome ^^[PART 11]

收藏  |  訂閱
1.6k  37.7k

早晨小天使早晨,周末的清晨向你問好,怠惰是貧窮的製造廠,所以要及早起床啦...............

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-7-24 08:16 PM 發表 查看引用來源

訂定枱等我... 台北之約...不見不散...

引用:
原帖由 H5N1抗菌素 於 2009-7-24 08:27 PM 發表 查看引用來源

專題餐廳真係好特別喎 ... (純粹好奇一看請勿見怪)
小店打開大門做生意, 任意參觀無妨, 最好聯群惠顧.  :smile_30:  :smile_o15:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-7-24 22:48 發表 查看引用來源
:smile_o13:跳~ :smile_o13:跳~  :smile_o13: 跳~ .....
[fly]~~  突。擊。檢。查  ~~[/fly]

[fly]~。~  成日偷懶唔睇舖  ~。~[/fly]

[fly]~~  罰 妳 做 三 件 事  ~~[/fly]

引用:
原帖由 紅孩兒~ 於 2009-7-25 10:40 發表 查看引用來源

小店打開大門做生意, 任意參觀無妨, 最好聯群惠顧.  :smile_30:  :smile_o15:
我攪唔清楚邊幅相至係你 ... :smile_27::smile_42::smile_27:~ 成班男仔相 ... :smile_38:

早晨小天使,在陽光與密雲爭持私周日上午向你問好。記住............旁觀者的姓名永遠爬不到比賽的計分板上。      

喂 ~ 起身啦 ... :smile_38:

引用:
原帖由 驀然回首 於 25/7/2009 05:50 AM 發表 查看引用來源
早晨小天使早晨,周末的清晨向你問好,怠惰是貧窮的製造廠,所以要及早起床啦...............
........:smile_35: 小天使無入0黎睇舖唔代表係懶瞓豬..........

引用:
原帖由 紅孩兒~ 於 25/7/2009 10:33 AM 發表 查看引用來源

你眼大睇過龍.....:smile_53: 咪坐左係你對面幫你照緊相囉.....

引用:
原帖由 H5N1抗菌素 於 25/7/2009 02:36 PM 發表 查看引用來源

~~  突。擊。檢。查  ~~

~。~  成日偷懶唔睇舖  ~。~

~~  罰 妳 做 三 件 事  ~~
三件咁多.....:smile_35:  咩事.........  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆