上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part9

收藏  |  訂閱
1.5k  38.4k

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-14 01:05 AM 發表 查看引用來源

咦:smile_o04:
你上黎通風報信:smile_o05:
winnie姐,你想點教訓佢 :smile_38: :smile_34:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-14 01:05 AM 發表 查看引用來源

好多人6月呀:smile_40: 好似梗有一個係左近,有無人白羊座:smile_38: 天平座,都適合我:smile_44:
我係山羊咋.. 將就下啦~ 都係羊..哈哈哈~~XD

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-6-14 01:06 AM 發表 查看引用來源

我之前去過一間日式放題.......
幾好個wo~~~~~

如果飲啤酒o既人仲抵....
可以狂飲 = ="
:smile_o04: 你係酒鬼尼架

引用:
原帖由 snakycheung 於 2009-6-14 00:35 發表 查看引用來源
好攰呀....:smile_27:
原來你返左黎喇:smile_o05:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-6-14 01:05 AM 發表 查看引用來源

話時話,見你兩次都未同你傾過計:smile_13:
咁下次你再見到我o既話咪同我傾下偈囉~~XD

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-14 00:20 發表 查看引用來源

佢練左好耐架啦:smile_30: 都無咩唱歌:smile_13:
隻手而家好酸軟, 聽日應該會BITE左:smile_o08:

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-6-14 01:08 AM 發表 查看引用來源

:smile_o04: 你係酒鬼尼架
OHNO!! 唔係唔係!!! (急著澄清......哈哈哈~)
我唔飲架.. 頂多1-2啖...........
我D同事飲O者.. 見佢地飲..咪覺得佢地好抵囉 = ="
半打半打咁飲........

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-14 01:05 AM 發表 查看引用來源

咦:smile_o04:
你上黎通風報信:smile_o05:
你依家先知...:smile_30:

引用:
原帖由 ccww1 於 2009-6-14 01:06 AM 發表 查看引用來源

冇人破到, 哈哈:smile_o12:
知你叻喇...:smile_45:

引用:
原帖由 清純 於 2009-6-14 01:03 發表 查看引用來源

要早一個月訂:smile_38: :smile_41: :smile_41:
唔旺既場就唔洗咁早訂:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆