上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~173

收藏  |  訂閱
753  9.0k

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-5-25 11:37 AM 發表 查看引用來源
Billy~~~你張coupon 好幫倒手呀~~~仲有冇呀:smile_30:
有都唔俾你啦:smile_38: 張coupon 24/5 last day啦

引用:
原帖由 cyruski 於 25-5-2009 12:20 發表 查看引用來源

有都唔俾你啦:smile_38: 張coupon 24/5 last day啦
點解咁講呢:smile_41:會有新架下話...

引用:
原帖由 ix-man 於 25-5-2009 11:37 發表 查看引用來源
Billy~~~你張coupon 好幫倒手呀~~~仲有冇呀:smile_30:
我仲發現原來個個人都有coupon 架,
仲有條肥仔揀左好多野之後發現冇帶coupon.
跟住收銀員問佢識邊個同事.
佢求其講左個金鐘分店既 part time staff 名《亞斌》咁就過倒骨....:smile_45:

lunch~~:smile_43:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-5-25 11:37 AM 發表 查看引用來源
慳唔少$$啦, 重唔請食飯!:smile_38:
Coupon valid day till 25/05:smile_44:

%晒:smile_30:

引用:
原帖由 mrsvvti 於 25-5-2009 14:08 發表 查看引用來源

慳唔少$$啦, 重唔請食飯!:smile_38:
Coupon valid day till 25/05:smile_44:
我仲爭泳褲未買呀~~:smile_13:

好似好耐唔見中越...:smile_40:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-5-25 02:46 PM 發表 查看引用來源
好似好耐唔見中越...:smile_40:
我都好耐冇見你

好眼瞓,30mins後閃:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆