上一頁下一頁
發新話題

朋友至上^22-50^之part 3

收藏  |  訂閱
746  4.7k

引用:
原帖由 心宜 於 2009-4-23 11:55 AM 發表 查看引用來源

你好呀max
其實做朋友無分age,
因post要寫age
咪是但咁寫lo
你平時都有上離傾計架
哦...原來係咁解...:smile_14:
我舊年日日上泥同朋友吹水..今年少:smile_13:
因為升咗.....多左野做...又要 ot ...:smile_27:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-4-23 11:56 發表 查看引用來源

home,等你媽罰你
唔係妳罰咩

引用:
原帖由 max007007max 於 2009-4-23 12:02 PM 發表 查看引用來源

哦...原來係咁解...:smile_14:
我舊年日日上泥同朋友吹水..今年少:smile_13:
因為升咗.....多左野做...又要 ot ...:smile_27:
升左,,,咁咪好lo,,,值得慶祝

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-4-23 12:03 PM 發表 查看引用來源

唔係妳罰咩
你好想我罰你咩,原來你有依個pig號,,

各位我要行開一陣先,,一陣番離

引用:
原帖由 心宜 於 2009-4-23 12:06 PM 發表 查看引用來源

升左,,,咁咪好lo,,,值得慶祝

一個 working hour 多五蚊左右人工.......:smile_27:
不過好過無.........:smile_30: 但輪更好辛苦...:smile_27:
妳坐 office 架:smile_41:
我住青衣架........妳住边區架..方便先講..:smile_44:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-4-23 12:10 PM 發表 查看引用來源
Yes Madam:smile_34:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-4-23 12:10 PM 發表 查看引用來源
好啦~~

引用:
原帖由 max007007max 於 2009-4-23 12:13 PM 發表 查看引用來源

一個 working hour 多五蚊左右人工.......:smile_27:
不過好過無.........:smile_30: 但輪更好辛苦...:smile_27:
妳坐 office 架:smile_41:
我住青衣架........妳住边區架..方便先講..:smile_44:
你返咩工架

引用:
原帖由 心宜 於 2009-4-23 12:07 發表 查看引用來源

你好想我罰你咩,原來你有依個pig號,,
我問下姐,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆