上一頁下一頁
發新話題

<<小天使........誠徵各方好友來同我傾心事>>第五回

收藏  |  訂閱
741  4.4k

引用:
原帖由 Mr.諸葛 於 2009-4-14 11:12 PM 發表 查看引用來源

大人黎呀:smile_34: 唔知醒:smile_45:
今日訓到幾點呀:smile_14:
今晚唔好la:smile_38:
我食咗藥...........................但訓得唔係咁好
我以加都唔知.................係D藥既問題
定係我.....................休息唔夠既問題:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-14 11:17 PM 發表 查看引用來源

我食咗藥...........................但訓得唔係咁好
定係我.....................休息唔夠既問題:smile_13: :smile_13: :smile_13:
我依加都眼訓:smile_42:
尋晚貢夜都訓唔著:smile_39:

引用:
原帖由 Mr.諸葛 於 2009-4-14 11:22 PM 發表 查看引用來源

我依加都眼訓:smile_42:
尋晚貢夜都訓唔著:smile_39:
你今日有返工
有工作會攰D呀..................

我想訓...........我想休息..........................
但我訓得唔好...............:smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-14 11:25 PM 發表 查看引用來源

你今日有返工
有工作會攰D呀..................

我想訓...........我想休息..........................
但我訓得唔好...............:smile_13: :smile_13: :smile_13:
你做咩工呀:smile_41:
聽日都唔洗番工:smile_38:

引用:
原帖由 Mr.諸葛 於 2009-4-14 11:26 PM 發表 查看引用來源

你做咩工呀:smile_41:
聽日都唔洗番工:smile_38:
你又做咩工呀????
你返幾點放幾點呀???

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-14 11:17 PM 發表 查看引用來源

病左係訓得唔好嫁啦...:smile_13: 不如試下沖個熱水涼啦....

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2009-4-14 11:29 PM 發表 查看引用來源

病左係訓得唔好嫁啦...:smile_13: 不如試下沖個熱水涼啦....
但好易醒...................:smile_38:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-15 12:10 AM 發表 查看引用來源

但好易醒...................:smile_38:
wai wai,小天使,我睡了,晚安 :smile_43:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-15 12:16 AM 發表 查看引用來源

wai wai,小天使,我睡了,晚安 :smile_43:
蓉兒姐姐.......................晚安
:smile_43: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-15 12:31 AM 發表 查看引用來源

蓉兒姐姐.......................晚安
:smile_43: :smile_43: :smile_43:
是去訓啦:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆