上一頁下一頁
發新話題

徵18-88任何可以傾心底話的朋友(part11) 代080709 開

收藏  |  訂閱
741  6.1k

點會左住我:smile_13: 我經常一個人:smile_27:
引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-26 12:41 AM 發表 查看引用來源
都係架,,,我又怕左住你,,,

引用:
原帖由 Rita611 於 26/2/2009 12:41 AM 發表 查看引用來源

:smile_45:你唔好阻住利利同9仔兩個談情啦....:smile_39:
TA TA,,,你都玩我,,,,唔好啦,,,

引用:
原帖由 傑一傑 於 26/2/2009 12:43 AM 發表 查看引用來源

咁我點計呀:smile_22: :smile_22:
你唔好甘啦,,,我同9仔都係好耐朋友,,,:smile_39:

我就等埋你:smile_30:
引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-2-26 12:41 AM 發表 查看引用來源

唔等埋我先訓:smile_22: :smile_22: 咁你又做咩唔去訓呀:smile_38:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-26 12:44 AM 發表 查看引用來源
TA TA,,,你都玩我,,,,唔好啦,,,
唔敢玩...我錫你都黎唔切...不過係呢到交比第二個錫你啦

引用:
原帖由 080709 於 26/2/2009 12:44 AM 發表 查看引用來源
點會左住我:smile_13: 我經常一個人:smile_27:  
點解呀,,你係網上識左好多朋友啦,,,,:smile_13:

引用:
原帖由 傑一傑 於 2009-2-26 12:43 AM 發表 查看引用來源

咁我點計呀:smile_22: :smile_22:
你返去搵十九哥黎溫你啦

引用:
原帖由 Rita611 於 26/2/2009 12:47 AM 發表 查看引用來源

唔敢玩...我錫你都黎唔切...不過係呢到交比第二個錫你啦
你仲玩,,,我嬲啦,,,:smile_22:

都係
引用:
原帖由 愛達利 於 2009-2-26 12:48 AM 發表 查看引用來源
點解呀,,你係網上識左好多朋友啦,,,,:smile_13:

引用:
原帖由 080709 於 26/2/2009 12:47 AM 發表 查看引用來源
我就等埋你:smile_30:  
你等佢做咩,,,佢玩玩下既,,,:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆