上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(35)

收藏  |  訂閱
747  5.3k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-17 10:41 AM 發表 查看引用來源

今日尖爺都未黎.....你唔使咁快慨嘆喎...:smile_30:
佢黎左既話.....我就變左青春可人啦.......:smile_30:

覆左咩呢? 點解看唔到?? :smile_41:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-2-17 10:34 發表 查看引用來源

你地後生.....唔明架啦.....:smile_39:
青春.......真可愛青春......:smile_42:
唔好咁講
我都已經覺得.....
青春.......真可愛青春......:smile_42:

個DISCUSS......同我一樣......傻Q左.....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 CrazyZeus 於 2009-2-17 10:52 AM 發表 查看引用來源

唔好咁講
我都已經覺得.....
細路.....晒命呀係度.......:smile_45:
你唔好以為.....高過我就係老過我先得架.......:smile_22: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 CrazyZeus 於 2009-2-17 10:52 AM 發表 查看引用來源

唔好咁講
我都已經覺得.....
:smile_14: 你咁係安慰佢, 定係........

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2009-2-17 10:45 AM 發表 查看引用來源

佢黎左既話.....我就變左青春可人啦.......:smile_30:
佢輩份咁高架啦....睇唔出喎...

今日唔見方少既, 唔通唔敢入黎 :smile_35:

今日晏咗講 早晨 .

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-17 10:59 AM 發表 查看引用來源
今日唔見方少既, 唔通唔敢入黎 :smile_35:
佢應該一路都睇住.....不過未有野吸引倒佢啫.......:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆