上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】... 神經♂♀ 異靈醫

收藏  |  訂閱
742  4.2k

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-9 05:51 PM 發表 查看引用來源

魚呢? 有冇得燒魚架? 巧唔巧食架?

不過soso唔食魚:smile_35:
魚就大把選擇la~~:smile_46:

東星班又得,平d就青班~~:smile_46:

再平d米倉魚又得~~

最緊要新鮮,去旺角街市買海鮮好d wor~~

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-2-9 05:53 PM 發表 查看引用來源

里都好識食下喎
唔及里~~專員

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-9 05:54 PM 發表 查看引用來源

請夠佢4日, 點都有d渣拿...:smile_45:
4日有 3/5人工

引用:
原帖由 uu010uu 於 2009-2-9 05:52 PM 發表 查看引用來源
咁多位兄弟姐妹,我收工嗱,祝各位元宵節和另一半開開心心:smile_15: :smile_15:
:smile_46: UU兄咁快走人...另一半有約 :smile_46: 88 ar :smile_15::smile_15:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-2-9 05:55 PM 發表 查看引用來源

冇 ga...d仔女比禾差唔多,孝順 ma
生果金攞唔小啦~~ 派下利是都得掛

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-9 05:56 PM 發表 查看引用來源

好fresh喎~:smile_30:
今晚問下佢囉~~

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-2-9 05:58 PM 發表 查看引用來源

再平d米倉魚又得~~

你話樹啦~:smile_38: 我咩都食~:smile_38:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-2-9 06:00 PM 發表 查看引用來源

生果金攞唔小啦~~ 派下利是都得掛
巧多ga生果金...咪比晒妳 lor :smile_29::smile_29:

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-2-9 06:01 PM 發表 查看引用來源

今晚問下佢囉~~
佢實話唔係新鮮魚就ok...:smile_30:

引用:
原帖由 dialolo 於 2009-2-9 05:58 PM 發表 查看引用來源

再平d米倉魚又得~~

買條老虎班要沙皮既拎去燒...正:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆