上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(31)

收藏  |  訂閱
752  6.1k

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-6 11:35 AM 發表 查看引用來源
好嘈.....有舞獅呀....:smile_38:

又要驚...又想睇:smile_40:

係我公司隔離舖:smile_40:
影的相喇

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-6 11:35 AM 發表 查看引用來源
好嘈.....有舞獅呀....:smile_38:

又要驚...又想睇:smile_40:

係我公司隔離舖:smile_40:
妳又舞埋一份咪得..............:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-2-6 11:36 AM 發表 查看引用來源

影的相喇
有個福頭....即跟住師後面果個...戴面具果個...

行過我門口....同我揮手....仲停左一陣...

其實我想話佢知....其實我好驚佢....:smile_27: :smile_27: .............

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-2-6 11:35 AM 發表 查看引用來源

妳唔系講左既咩:smile_38:
未同大家講嘛:smile_38:
屎得啦, 有4份報紙未睇:smile_27:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-6 11:40 AM 發表 查看引用來源

有個福頭....即跟住師後面果個...戴面具果個...

行過我門口....同我揮手....仲停左一陣...

其實我想話佢知....其實我好驚佢....:smile_27: :smile_2 ...
佢"目及"妳呀.....妳開唔開心呀

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-6 11:40 AM 發表 查看引用來源

妳就好喇有報紙睇, 我想去痾屎都唔得閒:smile_34:

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-2-6 11:42 AM 發表 查看引用來源

佢"目及"妳呀.....妳開唔開心呀
:smile_27: :smile_27: ~~~ 客氣....

不過跟尾.....d仔真係好型:smile_47:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-6 11:40 AM 發表 查看引用來源

你既工作就係睇報紙??:smile_41:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-6 11:44 AM 發表 查看引用來源

:smile_27: :smile_27: ~~~ 客氣....

不過跟尾.....d仔真係好型:smile_47:
咁妳重唔出去每個靚仔派封利是, 然後攞佢地電話號碼

引用:
原帖由 會計敗類 於 2009-2-6 11:49 AM 發表 查看引用來源

咁妳重唔出去每個靚仔派封利是, 然後攞佢地電話號碼
怕唔好意思既話, 咪話自己個電話好似壞壞地, 叫佢打比自己試下, 咁咪攞倒囉....:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆