上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】 ... 神經♂♀ 么狗伍

收藏  |  訂閱
742  4.5k

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-2-3 11:20 AM 發表

16對..........夠熟未 :smile_03:
我要18禾:smile_13:
16未熟得晒:smile_42: :smile_42:
會衰11家:smile_27:

引用:
原帖由 nick` 於 3/2/2009 11:24 發表 查看引用來源

我要18禾:smile_13:
16未熟得晒:smile_42: :smile_42:
會衰11家:smile_27:
16對唔會衰11架喇.......放心啦

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-2-3 11:23 AM 發表 查看引用來源

請左好多日啦............一直都放緊病假
都咳到講唔到野,原本諗住勉強好番d,可以番到工
結果又開始發燒

最後都係一直係度放緊s/l ........仲要係冇錢收果隻
錢慢慢搵啦, 你快d抖返好個身子~ 唔使睇e生, 條數咪係返度....
快d打低病魔先啦,,

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-2-3 11:25 AM 發表

16對唔會衰11架喇.......放心啦
你唔會我會呀嗎:smile_27:

引用:
原帖由 Inliz 於 3/2/2009 11:25 發表 查看引用來源

錢慢慢搵啦, 你快d抖返好個身子~ 唔使睇e生, 條數咪係返度....
快d打低病魔先啦,,
咁又係........而家連醫生錢都蝕埋
唔知我boss睇到,會唔會識做呢.........
發下夢好了,哈哈

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-2-3 11:29 AM 發表 查看引用來源

咁又係........而家連醫生錢都蝕埋
唔知我boss睇到,會唔會識做呢.........
發下夢好了,哈哈
佢會幫你搵大夫...:smile_30:

引用:
原帖由 nick` 於 3/2/2009 11:25 發表 查看引用來源

你唔會我會呀嗎:smile_27:
你........你想點呀
我........我唔驚你架

我驚你唔敢咋,:smile_03: :smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 Inliz 於 3/2/2009 11:30 發表 查看引用來源

佢會幫你搵大夫...:smile_30:
係喎.............早知一早係度搵大呼睇睇禾啦
有間好廟都唔識入黎求簽添

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2009-2-3 11:30 AM 發表

你........你想點呀
我........我唔驚你架

我驚你唔敢咋,:smile_03: :smile_03: :smile_03:
我都驚你家

驚你熟過頭唔食得:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-3 11:22 AM 發表

49佢就會出現..:smile_38: :smile_30:
唔知醜..等到49

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆