上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~169

收藏  |  訂閱
750  7.9k

引用:
原帖由 基斯黃 於 2009-2-12 07:21 PM 發表 查看引用來源

我唔like xbox360 個手制同冇得睇牒,我打ps3 架
ps3無乜人打online, 唔岩我.....:smile_35:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-2-13 10:35 AM 發表 查看引用來源

借種...唔係係借錢至o岩
借錢點會call我丫:smile_13:

引用:
原帖由 cyruski 於 2009-2-13 10:16 AM 發表 查看引用來源

你搵我咩事呀?
想問上你火炭有冇村巴去元朗之嘛, 你都唔覆人既, 好驚咩你:smile_24:

引用:
原帖由 朱大少 於 13-2-2009 10:37 發表 查看引用來源

ps3無乜人打online, 唔岩我.....:smile_35:
你又知既:smile_41:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-2-13 10:54 AM 發表 查看引用來源
想問上你火炭有冇村巴去元朗之嘛, 你都唔覆人既, 好驚咩你:smile_24:
有架...:smile_38:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-2-13 10:58 AM 發表 查看引用來源

你又知既:smile_41:
你係discuss睇下網上約戰區....ps3都無人既

引用:
原帖由 朱大少 於 13-2-2009 11:04 發表 查看引用來源

你係discuss睇下網上約戰區....ps3都無人既
可能日產主機都係夾日產game winning 多D...:smile_13:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-2-13 10:37 AM 發表 查看引用來源

我都唔點打online:smile_35:

引用:
原帖由 基斯黃 於 13-2-2009 11:30 發表 查看引用來源

我都唔點打online:smile_35:
我尋晚打fifa, 本來同曼聯同分並列榜首,
跟住連續輸比曼聯, 富咸, 韋根, 韋斯咸, 維拉, 西布朗.
連輸六場, 痴X線.....:smile_27:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-2-13 12:05 PM 發表 查看引用來源

我尋晚打fifa, 本來同曼聯同分並列榜首,
跟住連續輸比曼聯, 富咸, 韋根, 韋斯咸, 維拉, 西布朗.
連輸六場, 痴X線.....:smile_27:
同電腦打??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆