上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友87

收藏  |  訂閱
738  5.7k

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-21 11:17 PM 發表 查看引用來源

為何打我呀:smile_14:
輕拍蓉兒秀髮增情趣~ :smile_40:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-21 11:56 PM 發表 查看引用來源

巴君.我邊有呀.:smile_38: 是你看不慣呀.我比你笑死了:smile_30: :smile_30:
你自已不出聲之嘛:smile_30: :smile_30:
保重喇!~唔好掛住傾計比心機搵錢啦:smile_38:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-21 11:19 PM 發表 查看引用來源

你又不能咁講呀.古時候不知多幸運. 現在梗唔得啦.做不好呀.禍害想都有之
一點也不覺幸運,一人一句,煩都煩死你~ :smile_27:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-21 11:48 PM 發表 查看引用來源

別人只是和妳說笑,無須介懷~
我當然知,大家也是說笑呀,dshk是好得意的:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-22 12:02 AM 發表 查看引用來源

我當然知,大家也是說笑呀,dshk是好得意的:smile_30: :smile_30: :smile_30:
依度個個都係咁講得笑既.........................:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-21 11:20 PM 發表 查看引用來源

是呀:smile_44: .試下你又如何呀.唔比呀:smile_30: :smile_30:
試咪試,未驚過~:smile_34:

可能係驚未過..........:smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-21 11:52 PM 發表 查看引用來源

妳現在又不是芷若了~:smile_30:
我不是蓉兒嗎.做人身份也是多重的 daddy son呀

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2009-1-21 11:56 PM 發表 查看引用來源
哈佬蓉蓉..........................
比比,你好

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-1-21 11:23 PM 發表 查看引用來源

我是愛頭髮如命的人.我小心都暈呀.也thank 你.係咁啦d髮形house,唔熟唔好去呀:smile_13:
妳幾耐做一次頭~ :smile_41:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-1-21 11:57 PM 發表 查看引用來源

分享係死罪~ :smile_44:
好,一言為定呀:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆