上一頁下一頁
發新話題

徵朋友....或者係男朋友.....泊濕~~

收藏  |  訂閱
749  7.6k

引用:
原帖由 kyeung男 於 2008-12-27 07:48 PM 發表 查看引用來源
冇女仔我都去 我咁醜冇女人缘
我都係咁話

引用:
原帖由 狂痴笑 於 2008-12-27 07:50 PM 發表 查看引用來源
知喇你報左名好有誠意 比左電話我 打左比你:smile_46:
咁我洗唔洗比電話你呵
師兄

引用:
原帖由 walter2423 於 2008-12-27 07:53 PM 發表 查看引用來源

咁我洗唔洗比電話你呵
師兄
send左電話比你呵
師兄

引用:
原帖由 狂痴笑 於 2008-12-27 07:52 PM 發表 查看引用來源
月頭pm電話比我 到時再約 沙田 西貢 元朗 去冰樹好呢
有無我份架,有無專車接送,有無酒飲呀,有無女陪,有無地方做嘢架,無我唔去架 :smile_47: :smile_47: :smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 walter2423 於 2008-12-27 07:53 PM 發表 查看引用來源

咁我洗唔洗比電話你呵
師兄
最好喇:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 walter2423 於 2008-12-27 07:55 PM 發表 查看引用來源

send左電話比你呵
師兄
收到你pm多謝支持:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 亞叔 於 2008-12-27 07:57 PM 發表 查看引用來源
有無我份架,有無專車接送,有無酒飲呀,有無女陪,有無地方做嘢架,無我唔去架 :smile_47: :smile_47: :smile_46: :smile_46:  
有d咁既野玩架........?
師兄:smile_47:

引用:
原帖由 狂痴笑 於 2008-12-27 08:01 PM 發表 查看引用來源
收到你pm多謝支持:smile_30: :smile_30: :smile_30:
唔洗客氣
最緊要有得玩

引用:
原帖由 狂痴笑 於 2008-12-27 07:50 PM 發表 查看引用來源
知喇你報左名好有誠意 比左電話我 打左比你:smile_46:
你好似惡人谷

引用:
原帖由 亞叔 於 2008-12-27 07:57 PM 發表 查看引用來源
  你想點呀亞叔:smile_30: :smile_30: :smile_30: 我真係約人出街玩:smile_30: 識多個朋友:smile_30: 你真係去咪pm我:smile_30: 歡迎你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆