上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>交個朋友傾下計, 好女亦無任歡迎, 有緣入黎聚聚^..^(6)

收藏  |  訂閱
739  5.0k

引用:
原帖由 always2007 於 2008-12-23 02:21 PM 發表 查看引用來源
不過我都覺得自己太頹廢, 又玩相機, 又玩 psp, 又一年去兩次旅行, 遲點又買膽雞..................................
單身男人係咁架啦, 將d錢錢放晒係呢d地方.....:smile_45:
都唔會諗住儲定d錢for將來等身邊人安心d:smile_39:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-23 02:21 PM 發表 查看引用來源

nds同psp好似唔同架:smile_41:
"對不起,您兩次發表間隔少於 30 秒,請不要灌水!"

我只不過打中文字快一點而已, 快點都不准.

係播, 吾同嫁喎.

我都好想去旅行...

引用:
原帖由 tanoshi922 於 2008-12-23 02:21 PM 發表 查看引用來源
我部nds,psp都放左係度幾個月無玩啦......玩玩下都幾悶
係啦, 都無咩game好玩, 新出隻賤兔好悶, 唔好玩:smile_13:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-23 02:23 PM 發表 查看引用來源

單身男人係咁架啦, 將d錢錢放晒係呢d地方.....:smile_45:
都唔會諗住儲定d錢for將來等身邊人安心d:smile_39:
對對, 娶個老婆回家, 又不准買這買那. 麻鬼煩.

引用:
原帖由 always2007 於 2008-12-23 02:23 PM 發表 查看引用來源

"對不起,您兩次發表間隔少於 30 秒,請不要灌水!"

我只不過打中文字快一點而已, 快點都不准.

係播, 吾同嫁喎.
我成日都係咁架啦, 你第一次試咋:smile_38:

得閒上來呢度吹下水仲好過打機

引用:
原帖由 tanoshi922 於 2008-12-23 02:24 PM 發表 查看引用來源
我都好想去旅行...
我如果唔係被人裁左, 都諗住今年去下遊行, 宜家唔洗諗lu:smile_39:

引用:
原帖由 lovevk 於 2008-12-23 02:24 PM 發表 查看引用來源

係啦, 都無咩game好玩, 新出隻賤兔好悶, 唔好玩:smile_13:
剛剛同事給我這個, 妳看看有沒有用, 但我幾分鐘後便刪除, 始終 discuss 有關psp 的論壇不准登出來.

三個 w, I-did-not-type-any-websites.com

引用:
原帖由 always2007 於 2008-12-23 02:24 PM 發表 查看引用來源

對對, 娶個老婆回家, 又不准買這買那. 麻鬼煩.
係架, 多嗜好o既男人, 都係單身好:smile_30:
買比自己, 好過買比身邊個女人嘛:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆