上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss徵朋友,76

收藏  |  訂閱
737  5.4k

引用:
原帖由 devil_sweety 於 2008-12-1 12:49 AM 發表 查看引用來源

嗯~ 當然可以啦~:smile_40: 你好, vincent7w00~
小天使歡迎你也到訪我的post 啊~:smile_15: 有時間可來飲杯"心靈:茶,吃個"智慧"包啊~
http://www.188channel.com/viewthread.php?ti ...
我太不忿氣,他是話過會回來的.重pm我:') :') :')

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-12-1 12:50 AM 發表 查看引用來源

咩叫黑洞 ???
地球以外既野...囉...

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-12-1 12:52 AM 發表 查看引用來源

bb仔咩~~~~~~~~:smile_30:
你又知既...:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-12-1 12:52 AM 發表 查看引用來源

bb仔咩~~~~~~~~:smile_30:
成人咪要玩成人遊戲:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2008-12-1 12:52 AM 發表 查看引用來源

今晚就一齊吹爆依個post啦..............................
呢個提議非常之好...不過我就快訓...快手d...

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-12-1 12:47 AM 發表 查看引用來源

緣份咪等下囉...:smile_13: 可能好快俾你遇到呢...
有女要我我都叫佢唔好要...我比唔到滿足比佢地架..

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2008-12-1 12:52 AM 發表 查看引用來源

今晚就一齊吹爆依個post啦..............................
我要睡呀:smile_24: sorry

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2008-12-1 00:52 發表 查看引用來源

easy 啅 ....:smile_34:

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2008-12-1 12:53 AM 發表 查看引用來源

成人咪要玩成人遊戲:smile_30: :smile_30:
成人遊戲係咩呀...:smile_41:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-12-1 12:54 AM 發表 查看引用來源

呢個提議非常之好...不過我就快訓...快手d...
要等多小呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆