上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
739  7.4k

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-6 12:03 AM 發表 查看引用來源

咁........天日咪休息囉
你...年中無休...:smile_38: .快d起身看鋪丫....:smile_22:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-6 12:04 AM 發表 查看引用來源

再嘈,叉燒包都無得你食
顏妹要嘈丫......:smile_22:
顏妹都唔鐘意食叉燒包......:smile_45:  你咪食鬼哂佢囉...:smile_30: :smile_38:
顏妹要食馬拉糕......:smile_47: 千層糕....:smile_47: 桂花糕....:smile_47:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-6 12:07 AM 發表 查看引用來源

咁.........你煮好左的宵夜未呀
無丫~~~:smile_38:
煑左早餐咋.....:smile_38:
放左係.........:smile_44: 男廁門口.....

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-12-6 12:08 AM 發表 查看引用來源

就會即刻飛身埋我度
起身丫....發完春秋大夢啦~~:smile_38:

引用:
原帖由 outsidehk 於 2008-12-6 10:50 AM 發表 查看引用來源

做九龍羽毛球波后......o甘係咪有前無後.....推左走右.....嚇到對首.....驚呼淚流:smile_38: :smile_30:
老外.........你的中文,越黎越勁

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-6 11:46 AM 發表 查看引用來源

你估人地黎見工咩..去人事部....:smile_22:
又唔係黎投訴...去乜鬼客戶服務部丫....老點....:smile_22:
人地入會咋.....去會籍部攞張表格填...最緊要交足會費....:smile_40:  
你咪咁心急啦

一步一步黎丫馬

一開口就叫人交會費,係人都怕左你啦

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-6 11:48 AM 發表 查看引用來源

跳緊.:smile_14: ..即係仲有用.:smile_40: ..幾時攞出黎賣丫.....:smile_38:
攞去邊度賣好呀

乜野價位呀

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-6 11:51 AM 發表 查看引用來源

咩唔係丫...:smile_38:.18個字咪即係6句囉.....點唔識計丫....:smile_22:
一口氣講6句..
.:smile_04: .嘿嘿..世界記錄~~~本人既:smile_44:  
一口氣,食六串魚蛋你就叻

世界紀錄

細界紀錄就有你份

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-6 11:53 AM 發表 查看引用來源

東施呢??:smile_41: 去左邊丫~~:smile_38:
係咪去左後巷丫....:smile_40:  
後巷.........唔係俾牌霸左咩

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-12-6 11:54 AM 發表 查看引用來源

街外錢...:smile_40: 大家搵.....:smile_44: 唔獨食~~:smile_13:明益你.....:smile_30:  
你有咁好死

唔信

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆