上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)5

收藏  |  訂閱
730  17.5k

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-20 11:33 PM 發表 查看引用來源

其實係碌碌想試下呢個睡姿........(佢話想做小龍女):smile_44: 所以....
都係一技之長喎!

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-20 11:37 PM 發表 查看引用來源

我都想知....細細聲講我知:smile_44:
係都我知先啦! 之後細細聲講你知呀! :smile_04:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-20 11:33 PM 發表 查看引用來源

其實係碌碌想試下呢個睡姿........(佢話想做小龍女):smile_44: 所以....
我好似講過唔知邊個......."你錯過機會.....叫你過兒啦" 咁嘍.......

引用:
原帖由 神奇女俠 於 2008-11-20 11:36 PM 發表 查看引用來源

:smile_44:  保守秘密呀!
你係哥哥fans 呀,咁熟D歌詞!

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-11-20 11:33 PM 發表 查看引用來源
Good night to all:smile_15:
9 9 WILD WILD :smile_15:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-11-20 23:40 發表

我好似講過唔知邊個......."你錯過機會.....叫你過兒啦" 咁嘍.......
邊個:smile_41: ....你叫我過兒:smile_14: .即係你

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-20 11:37 PM 發表 查看引用來源

我都想知....細細聲講我知:smile_44:
咳 咳~~凍 屎 你........:smile_29:

引用:
原帖由 神奇女俠 於 2008-11-20 23:39 發表

係都我知先啦! 之後細細聲講你知呀! :smile_04:
吾好up左就算..記得:smile_46:

引用:
原帖由 colin2008 於 2008-11-20 11:41 PM 發表 查看引用來源
你係哥哥fans 呀,咁熟D歌詞!
search架麻

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-11-20 11:46 PM 發表 查看引用來源

吾好up左就算..記得:smile_46:
PROMISE

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆